Єдиний веб-портал органів виконавчої влади України Дія
Єдиний веб-портал органів виконавчої влади України Дія

Державна прикордонна служба України

Пошук
Головна СХІДНЕ РЕГІОНАЛЬНЕ УПРАВЛІННЯ 3 ПРИКОРДОННИЙ ЗАГІН ІМЕНІ ГЕРОЯ УКРАЇНИ ПОЛКОВНИКА ЄВГЕНІЯ ПІКУСА
ОБҐРУНТУВАННЯ ТЕХНІЧНИХ ТА ЯКІСНИХ ХАРАКТЕРИСТИК ПРЕДМЕТА ЗАКУПІВЛІ «ПРОДУКЦІЯ ТВАРИННИЦТВА ТА СУПУТНЯ ПРОДУКЦІЯ»

ОБҐРУНТУВАННЯ ТЕХНІЧНИХ ТА ЯКІСНИХ ХАРАКТЕРИСТИК ПРЕДМЕТА ЗАКУПІВЛІ «ПРОДУКЦІЯ ТВАРИННИЦТВА ТА СУПУТНЯ ПРОДУКЦІЯ»

Назад
10 липня 2024 13:03

ОБГРУНТУВАННЯ ТЕХНІЧНИХ ТА ЯКІСНИХ ХАРАКТЕРИСТИК

ПРЕДМЕТУ ЗАКУПІВЛІ «КОД ДК 021:2015 – 03140000-4 «Продукція тваринництва та супутня продукція» ОСНОВНОГО СЛОВНИКА НАЦІОНАЛЬНОГО КЛАСИФІКАТОРА УКРАЇНИ ДК 021:2015 «ЄДИНИЙ ЗАКУПІВЕЛЬНИЙ СЛОВНИК»

 

 

Найменування: Військова частина 9938, 3 прикордонний загін імені Героя України полковника Євгенія Пікуса

Місце знаходження: м. Лисичанськ, проспект Перемоги 58.

Код ЄДРПОУ:14321736

Назва предмета закупівлі: Яйце куряче столове 1 категорії  (сорту) ДСТУ 5028:2008

Процедура закупівлі – запит (ціни) пропозицій, визначеному Особливостями за ПКМУ 1178-2022

Ідентифікатор закупівлі: UA-2024- 05-24-005036-a

Інформація про технічні, якісні та інші характеристики предмета закупівлі: Згідно із технічним завданням

Місце постачання: м. Краматорськ Донецької області.

Очікувана вартість предмета закупівлі: 612 000,00 грн.

 

Назва предмета закупівлі:

Яйце куряче столове 1 категорії  (сорту) ДСТУ 5028:2008

 

Код ДК 021:2015:

03140000-4 «Продукція тваринництва та супутня продукція»

 

 

№ з/п

Найменування товару

Якісні характеристики предмета закупівлі

Од.

вим.

Кіль-

кість

 

1

Яйце куряче столове 1 категорії  (сорту)  ДСТУ 5028:2008

Яйце куряче столове категорія перша (М) ДСТУ5028 повинно відповідати нормативному документу на цей вид продукції (ДСТУ 5028:2008), Закону України «Про основні принципи та вимоги до безпечності та якості харчових продуктів» та іншим вимогам законодавства в сфері обігу харчових продуктів.

Якісні характеристики : Клас – столові. Категорія – перша. Шкаралупа  чиста, непошкоджена, без видимих змін структури, без слідів посліду чи крові. Білок яйця – чистий, щільний, світлий, прозорий, без сторонніх домішок. Жовток ледь видимий під час овоскопування, контури не окреслені, займає центральне або злегка зміщене положення, без кров’яних плям або смужок. Запах природній, без стороннього затхлого чи гнилісного запаху. Яйця укладаються тупим кінцем догори у горбкуваті гофровані прокладки з чарунками. Для транспортування та відвантаження яйця додатково повинні упаковуватись у картонні ящики. Всі пакувальні матеріали (тара) повинні бути дозволені до використання центральним органом виконавчої влади у сфері охорони здоров’я України, забезпечувати збереження продукції під час транспортування та зберігання. Яйця маркуються методом штампування чи напилювання нешкідливими фарбами із зазначенням необхідної інформації.

Кожна пакувальна одиниця (ящики) маркується із зазначенням інформації: назва, найменування та адреси підприємства-виробника, кінцевої дати споживання або дати виробництва та строку придатності, умов зберігання, інформації про харчову цінність продукту, номеру партії виробництва, маси нетто та брутто (кг).

Маркування має бути виконане державною мовою, згідно з законодавством України та може містити додаткову інформацію, визначену виробником.

Термін придатності до споживання яєць в день їх постачання до замовника повинен становити не менше 80 % від загального терміну придатності при температурі зберігання  від 0°С до 20°С.

шт

200000

 

За наявності ГМО у складі продукту у будь-якій кількості, продукція не підлягає прийманню замовником.

Товар повинен відповідати показникам безпечності та якості для харчових продуктів, чинним нормативним документам, затвердженим у встановленому законодавством порядку, відповідати вимогам Законів України «Про безпечність та якість харчових продуктів» від 23.12.1997р. №771/97-ВР(зі змінами), «Про державний контроль за дотриманням законодавства про харчові продукти, корми, побічні продукти тваринного походження, здоров’я та благополуччя тварин» від 18 травня 2017р. № 2042-VIII(зі змінами), «Про ветеринарну медицину» від 25.06.1992р. №2498-XII(зі змінами), «Про забезпечення санітарного та епідеміологічного благополуччя населення» від 24.02.1994р. №4004-ХІІ(зі змінами), «Про інформацію для споживачів щодо харчових продуктів» від 06.12.2018р. № 2639-VIII(зі змінами), «Про захист прав споживачів» від 12.05.1991р. № 1023-XII(зі змінами), наказу Міністерства транспорту України від 14.10.1997р. № 363 «Про затвердження Правил перевезень вантажів автомобільним транспортом в Україні»(зі змінами), санітарно-гігієнічним вимогам на виробництві згідно з законодавством України, іншим вимогам законодавства що регулює основні вимоги щодо безпечності та окремих показників якості харчових продуктів.

 
* При використанні матеріалу гіперпосилання на цю сторінку обов'язкове
Мапа сайту