Єдиний веб-портал органів виконавчої влади України Дія
Єдиний веб-портал органів виконавчої влади України Дія

Державна прикордонна служба України

Пошук
Головна СХІДНЕ РЕГІОНАЛЬНЕ УПРАВЛІННЯ 3 ПРИКОРДОННИЙ ЗАГІН ІМЕНІ ГЕРОЯ УКРАЇНИ ПОЛКОВНИКА ЄВГЕНІЯ ПІКУСА
ОБҐРУНТУВАННЯ ТЕХНІЧНИХ ТА ЯКІСНИХ ХАРАКТЕРИСТИК ПРЕДМЕТА ЗАКУПІВЛІ «ОВОЧІ, ФРУКТИ ТА ГОРІХИ»

ОБҐРУНТУВАННЯ ТЕХНІЧНИХ ТА ЯКІСНИХ ХАРАКТЕРИСТИК ПРЕДМЕТА ЗАКУПІВЛІ «ОВОЧІ, ФРУКТИ ТА ГОРІХИ»

Назад
10 липня 2024 13:09

ОБГРУНТУВАННЯ ТЕХНІЧНИХ ТА ЯКІСНИХ ХАРАКТЕРИСТИК

ПРЕДМЕТУ ЗАКУПІВЛІ «КОД ДК 021:2015 – 03220000-9  « Овочі, фрукти та горіхи ».  ОСНОВНОГО СЛОВНИКА НАЦІОНАЛЬНОГО КЛАСИФІКАТОРА УКРАЇНИ ДК 021:2015 «ЄДИНИЙ ЗАКУПІВЕЛЬНИЙ СЛОВНИК»

 

Найменування: Військова частина 9938, 3 прикордонний загін імені Героя України полковника Євгенія Пікуса

Місце знаходження: м. Лисичанськ, проспект Перемоги 58.

Код ЄДРПОУ:14321736

Назва предмета закупівлі: Капуста білоголова ранньостиглих сортів, морква ранніх сортів, буряк столовий ранніх сортів, томати, перець солодкий, огірки

Процедура закупівлі – запит (ціни) пропозицій, визначеному Особливостями за ПКМУ 1178-2022

Ідентифікатор закупівлі: UA-2024- 05-31-003946-a

Інформація про технічні, якісні та інші характеристики предмета закупівлі: Згідно із технічним завданням

Місце постачання: м. Краматорськ, Донецька область.

Очікувана вартість предмета закупівлі: 1450000,00 грн.

 

Назва предмета закупівлі:

Капуста білоголова ранньостиглих сортів, морква ранніх сортів, буряк столовий ранніх сортів, томати, перець солодкий, огірки

Код ДК 021:2015:

03220000-9  «Овочі, фрукти та горіхи»

 

з/п

Найменування товару

Технічні та якісні характеристики

Од.

виміру

К-сть

1

Капуста білоголова ранньостиглих сортів

1. Капуста  білоголова ранньостиглих сортів першого товарного сорту повинна відповідати ДСТУ 7037:2009 «Капуста білоголова свіжа. Технічні умови», Закону України «Про основні принципи та вимоги до безпечності та якості харчових продуктів» та іншим вимогам законодавства в сфері обігу харчових продуктів.

2. Капуста  білоголова ранньостиглих сортів повинна бути розфасована в сітчасті мішки (сітки), дерев’яні або картонні ящики (коробки). Вага нетто капусти у мішку (сітці), дерев’яному або картонному ящику (коробці) повинна бути 15-50 кг. У кожній пакувальній одиниці повинна бути капуста одного ботанічного і товарного сорту. Тара повинна бути дозволена до використання центральним органом виконавчої влади у сфері охорони здоров’я України, забезпечувати збереження продукції під час транспортування і зберігання. 3. Транспортне маркування наноситься на етикетки (ярлики), що вкладаються (нашиваються) до сітчастого мішка (сітки) або дерев’яного, картонного ящика (коробки) або наклеюються із зазначенням на них інформації визначеної ДСТУ 7037:2009. Маркування має бути виконане державною мовою згідно із законодавством України та може містити додаткову інформацію, визначену виробником.

4. Термін зберігання капусти білоголової ранньостиглих сортів в день її постачання до замовника повинен становити не менше 80 % від загального терміну придатності.

кг

20000,00

2

Морква ранніх сортів

1. Морква ранніх сортів молода, свіжа з обрізаною зеленню, діаметр корнеплоду не менше 1,5 см повинна відповідати ДСТУ 286-91 «Морква столова молода свіжа. Технічні умови», Закону України «Про основні принципи та вимоги до безпечності та якості харчових продуктів» та іншим вимогам законодавства в сфері обігу харчових продуктів.

2. Морква повинна бути розфасована в сітчасті мішки, мішки з полімерних матеріалів або картонні ящики (коробки). Вага нетто моркви у мішку сітчастому повинна бути 10-15 кг, полімерному мішку – 20-25 кг, картонній коробці (ящику) – не більше 20 кг. У кожній пакувальній одиниці повинна бути морква одного ботанічного і товарного сорту. Всі пакувальні матеріали (тара) повинні бути дозволені до використання центральним органом виконавчої влади у сфері охорони здоров’я України, забезпечувати збереження продукції під час транспортування і зберігання.

3. Транспортне маркування наноситься на етикетки (ярлики), що вкладаються (нашиваються) до сітчастого мішка (сітки), полімерного мішка або картонного ящика (коробки) або наклеюється із зазначенням на них інформації визначеної ДСТУ 286-91. Маркування має бути виконане державною мовою згідно із законодавством України та може містити додаткову інформацію, визначену виробником.

4. Термін зберігання моркви свіжої в день її постачання до замовника повинен становити не менше 80 % від загального терміну придатності.

кг

10000,00

3

Буряк столовий ранніх сортів

1.Буряк столовий першого товарного сорту раніх сортів, діаметр корнеплоду 5-10 см, повинен відповідати ДСТУ 7033:2009 «Буряк столовий свіжий. Технічні умови», Закону України «Про основні принципи та вимоги до безпечності та якості харчових продуктів» та іншим вимогам законодавства в сфері обігу харчових продуктів.

2. Буряк повинен бути розфасований в сітчасті мішки, мішки з полімерних матеріалів або картонні ящики (коробки). Вага нетто буряка у мішку сітчастому повинна бути 10-15 кг, полімерному мішку – 20-25 кг, картонній коробці (ящику) – не більше 20 кг. У кожній пакувальній одиниці повинен бути буряк одного ботанічного і товарного сорту. Всі пакувальні матеріали (тара) повинні бути дозволені до використання центральним органом виконавчої влади у сфері охорони здоров’я України, забезпечувати збереження продукції під час транспортування і зберігання.

3. Транспортне маркування наноситься на етикетки (ярлики), що вкладаються (нашиваються) до сітчастого мішка (сітки), полімерного мішка або картонного ящика (коробки) або наклеюється із зазначенням на них інформації визначеної ДСТУ 7033:2009. Маркування має бути виконане державною мовою згідно із законодавством України та може містити додаткову інформацію, визначену виробником.

4. Термін зберігання буряка в день його постачання до замовника повинен становити не менше 80 % від загального терміну придатності.

кг

6000,00

4

Томати

1. Томати (помідори) свіжі, тепличні, округлі, діаметр плоду не менше 4 см,  повинні відповідати ДСТУ 3246-95 «Томати свіжі. Технічні умови», Закону України «Про основні принципи та вимоги до безпечності та якості харчових продуктів» та іншим вимогам законодавства в сфері обігу харчових продуктів.

2. Томати свіжі повинні бути розфасовані в дерев’яні, картонні ящики (коробки) або ящики з полімерних матеріалів. Вага нетто томатів свіжих в дерев’яних, картонних ящиках (коробках) або ящиках з полімерних матеріалів повинна бути не більше 10 кг. У кожній пакувальній одиниці повинні бути томати одного ботанічного і товарного сорту. Всі пакувальні матеріали (тара) повинні бути дозволені до використання центральним органом виконавчої влади у сфері охорони здоров’я України, забезпечувати збереження продукції під час транспортування і зберігання.

3. Транспортне маркування наноситься на етикетки (ярлики), що вкладаються або наклеюються в (на) ящик (коробку) із зазначенням на них інформації визначеної ДСТУ 3246-95. Маркування має бути виконане державною мовою згідно із законодавством України та може містити додаткову інформацію, визначену виробником.

4. Термін зберігання томатів свіжих в день їх постачання до замовника повинен становити не менше 80 % від загального терміну придатності.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

кг

5000,00

5

Перець солодкий

1.Перець солодкий свіжий, подовженої форми, розмір плоду не менше 6 см,  повинен відповідати ДСТУ 2659-94 «Перець солодкий свіжий. Технічні умови», Закону України «Про основні принципи та вимоги до безпечності та якості харчових продуктів» та іншим вимогам законодавства в сфері обігу харчових продуктів.

2. Перець солодкий свіжий повинен бути розфасований у дерев’яні, картонні ящики (коробки) або ящики з полімерних матеріалів. Вага нетто перцю солодкого свіжого в дерев’яному, картонному ящику (коробці) або ящику з полімерних матеріалів повинна бути не більше 10 кг. У кожній пакувальній одиниці повинен бути перець одного ботанічного і товарного сорту. Всі пакувальні матеріали (тара) повинні бути дозволені до використання центральним органом виконавчої влади у сфері охорони здоров’я України, забезпечувати збереження продукції під час транспортування і зберігання.

3. Транспортне маркування наноситься на етикетки (ярлики), що вкладаються або наклеюються в (на) ящик (коробку) із зазначенням на них інформації визначеної ДСТУ 2659-94. Маркування має бути виконане державною мовою згідно із законодавством України та може містити додаткову інформацію, визначену виробником.

 4. Термін зберігання перцю в день його постачання до замовника повинен становити не менше 80 % від загального терміну придатності.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

кг

5000,00

6

Огірки

1. Огірки свіжі, тепличні, короткоплідні (до 14см), діаметр плоду не більше 5,5 см, повинні відповідати ДСТУ 3247-95 «Огірки свіжі. Технічні умови», Закону України «Про основні принципи та вимоги до безпечності та якості харчових продуктів» та іншим вимогам законодавства в сфері обігу харчових продуктів.

2. Огірки повинні бути розфасовані в дерев’яні, картонні ящики (коробки) або ящики з полімерних матеріалів. Вага нетто огірків свіжих в дерев’яних, картонних ящиках (коробках) або ящиках з полімерних матеріалів повинна бути не більше 10 кг. У кожній пакувальній одиниці повинні бути огірки одного ботанічного і товарного сорту. Всі пакувальні матеріали (тара) повинні бути дозволені до використання центральним органом виконавчої влади у сфері охорони здоров’я України, забезпечувати збереження продукції під час транспортування і зберігання.

 3. Транспортне маркування наноситься на етикетки (ярлики), що вкладаються або наклеюються в (на) ящик (коробку) із зазначенням на них інформації визначеної ДСТУ 3247-95. Маркування має бути виконане державною мовою згідно із законодавством України та може містити додаткову інформацію, визначену виробником.

 4. Термін зберігання огірків в день їх постачання до замовника повинен становити не менше 80 % від загального терміну придатності.

 

 

 

 

 

 

 

 

кг

5000,00

 

      

Товар повинен передаватися в неушкодженій упаковці з необхідними реквізитами виробника, яка забезпечує цілісність товару та збереження його якості під час транспортування.

  Якщо поставлений товар виявиться неякісним, або таким, що не відповідає умовам, Постачальник зобов’язаний замінити цей товар. Всі витрати, пов’язані із заміною товару неналежної якості несе Постачальник.

Постачання буде здійснюватися партіями відповідно до заявок Замовника в м. Краматорськ Донецької області. Транспортні витрати по доставці товару в місце призначення, вказане Замовником, входять у вартість товару. Завантаження, розвантаження, доставка товару на місце, визначене Замовником, здійснюються Учасником-переможцем за його рахунок та його зусиллями. Строк поставки товару: до 25.12.2024 року

 
* При використанні матеріалу гіперпосилання на цю сторінку обов'язкове
Мапа сайту