Єдиний веб-портал органів виконавчої влади України Дія
Єдиний веб-портал органів виконавчої влади України Дія

Державна прикордонна служба України

Пошук
Головна СХІДНЕ РЕГІОНАЛЬНЕ УПРАВЛІННЯ 3 ПРИКОРДОННИЙ ЗАГІН ІМЕНІ ГЕРОЯ УКРАЇНИ ПОЛКОВНИКА ЄВГЕНІЯ ПІКУСА
ОБҐРУНТУВАННЯ ТЕХНІЧНИХ ТА ЯКІСНИХ ХАРАКТЕРИСТИК ПРЕДМЕТА ЗАКУПІВЛІ «ОБРОБЛЕНІ ФРУКТИ ТА ОВОЧІ»

ОБҐРУНТУВАННЯ ТЕХНІЧНИХ ТА ЯКІСНИХ ХАРАКТЕРИСТИК ПРЕДМЕТА ЗАКУПІВЛІ «ОБРОБЛЕНІ ФРУКТИ ТА ОВОЧІ»

Назад
31 грудня 2021 09:49

Обґрунтування технічних та якісних характеристик предмета закупівлі, розміру бюджетного призначення, очікуваної вартості предмета закупівлі

(відповідно до пункту 41 постанови КМУ від 11.10.2016 № 710 «Про ефективне використання державних коштів» (зі змінами))

1. Найменування, місцезнаходження та ідентифікаційний код замовника в Єдиному державному реєстрі юридичних осіб, фізичних осіб - підприємців та громадських формувань, його категорія: 3 прикордонний загін Східного регіонального управління Державної прикордонної служби України (військова частина 9938): Луганська обл., м. Лисичанськ, проспект Перемоги 58, 93120; код за ЄДРПОУ – 14321736; категорія замовника – військова частина.

Назва предмета закупівлі із зазначенням коду за Єдиним закупівельним словником (у разі поділу на лоти такі відомості повинні зазначатися стосовно кожного лота) та назви відповідних класифікаторів предмета закупівлі і частин предмета закупівлі (лотів) (за наявності): сухофрукти, 15330000-0 «Оброблені фрукти та овочі» за ДК 021:2015 Єдиного закупівельного словника.

2. Ідентифікатор закупівлі: UA-2021-12-16-021952-с

3. Обґрунтування технічних та якісних характеристик предмета закупівлі: технічні та якісні характеристики предмета закупівлі визначені відповідно до потреб замовника та з урахуванням вимог нормативних документів у сфері стандартизації.

Найменування товару

Технічні та якісні характеристики

Одиниця виміру

Кількість

1.

Сухофрукти

1.Товар. Сухофрукти мають відповідати ДСТУ 8494:2015  чинним на території України стандартам якості на момент поставки та відповідати наступним параметрам:

- зовнішній вигляд: цілі приплюснуті плоди з видаленими кісточками, половинки плодів правильної округлої чи овальної форми з злегка зігнутими краями, одного виду, з непошкодженою шкіркою, що  не злипаються при натисканні. Зараження шкідниками не допускається;

- смак і запах: властиві фруктам даного виду;

-колір :властивий фруктам, які входять до складу продукту;

2. Пакування і тара Товар повинен бути запакований в поліпропіленові мішки або мішки з тканини 1 кат, масою нетто від 10 до 20 кг, згідно з чинною нормативною документацією, дозволені до використання центральним органом виконавчої влади у сфері охорони здоров’я України на використання і контакт з харчовими продуктами.

Транспортне маркування необхідно виконувати відповідно до ГОСТ 14192-96. Маркування тари повинно бути згідно з чинними нормативно-правовими актами та нормативними документами, а також відповідати Закон України "Про інформацію для споживачів щодо харчових продуктів"№ 2639-VIII від 6 грудня 2018 року та вимогам ДСТУ 3781:2014. 

Товар, повинен бути виготовлений на підприємстві, що має сертифікат на систему управління безпечністю харчових продуктів, з терміном дії, що є не меншим від терміну виконання умов по даній закупівлі.  У разі закінчення дії сертифікату раніше дати виконання умов договору, надається гарантійний лист виробника щодо проходження повторної сертифікації по даному стандарту (оригінал даного  сертифікату повинен бути завантажений у складі пропозиції

кг

3500

4. Обґрунтування розміру бюджетного призначення: розмір бюджетного призначення, визначений відповідно до кошторису на 2022 рік, становить 122500 грн. 00 коп. з ПДВ заплановано в бюджетному запиті – сухофрукти, 15330000-0 «Оброблені фрукти та овочі» за ДК 021:2015 Єдиного закупівельного словника, в загальному обсязі закупівлі - 1 найменування: сухофрукти 3500 кг.

5. Очікувана вартість предмета закупівлі: 122500 грн. 00 коп. з ПДВ.

6. Обґрунтування очікуваної вартості предмета закупівлі: Очікувана вартість формувалась з середніх цін та проведеного моніторингу.

 
* При використанні матеріалу гіперпосилання на цю сторінку обов'язкове
Мапа сайту