Єдиний веб-портал органів виконавчої влади України Дія
Єдиний веб-портал органів виконавчої влади України Дія

Державна прикордонна служба України

Пошук
Головна ЗАХІДНЕ РЕГІОНАЛЬНЕ УПРАВЛІННЯ КІНОЛОГІЧНИЙ НАВЧАЛЬНИЙ ЦЕНТР
ОБҐРУНТУВАННЯ ТЕХНІЧНИХ ТА ЯКІСНИХ ХАРАКТЕРИСТИК ПРЕДМЕТА ЗАКУПІВЛІ «ОБРОБЛЕНІ ФРУКТИ ТА ОВОЧІ»

ОБҐРУНТУВАННЯ ТЕХНІЧНИХ ТА ЯКІСНИХ ХАРАКТЕРИСТИК ПРЕДМЕТА ЗАКУПІВЛІ «ОБРОБЛЕНІ ФРУКТИ ТА ОВОЧІ»

Назад
26 вересня 2023 09:59

ОБГРУНТУВАННЯ ТЕХНІЧНИХ ТА ЯКІСНИХ ХАРАКТЕРИСТИК

ПРЕДМЕТУ ЗАКУПІВЛІ «КОД ДК 15330000-0 " ОБРОБЛЕНІ ФРУКТИ ТА ОВОЧІ" ОСНОВНОГО СЛОВНИКА НАЦІОНАЛЬНОГО КЛАСИФІКАТОРА УКРАЇНИ ДК 021:2015 «ЄДИНИЙ ЗАКУПІВЕЛЬНИЙ СЛОВНИК»      

Найменування: Військова частина 2418 Кінологічний навчальний центр Державної прикордонної служби України

Місце знаходження: м. Великі Мости, вул. Львівська 166

Код ЄДРПОУ:14321498

Назва предмета закупівлі: Сухофрукти ДСТУ 8494:2015

Процедура закупівлі – шляхом відкритих торгів

Ідентифікатор закупівлі: UA-2023-09-21-014237-а

Інформація про технічні, якісні та інші характеристики предмета закупівлі: Згідно із технічним завданням

Місце постачання: 80074, Львівська обл., Червоноградський р-н, м. Великі Мости вул. Львівська,166.

Очікувана вартість предмета закупівлі: 320000,00 грн.

 

 

Найменування

Кількість кг

Технічна характеристика товару

1

2

3

4

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

1

Сухофрукти ДСТУ 8494:2015

5000,00

Сухофрукти повинні відповідати ДСТУ 8494:2015, Закону України «Про основні принципи та вимоги до безпечності та якості харчових продуктів» та іншими вимогами законодавства в сфері обігу харчових продуктів.

Склад сухофруктів – яблуко, груша, слива та інші. Сухофрукти виготовленні без димного сушіння, в’ялені. Не допускається вміст афлотоксинів та ГМО, що обов’язково підтверджується відповідними документами. Фасування – поліпротиленові мішки масою нетто 15 – 20 кг. Всі пакувальні матеріали повинні бути дозволені до використання центральним органом виконавчої влади у сфері охорони здоров’я України та забезпечувати збереження продукції під час транспортування і зберігання.

Маркування тари наноситься типографським способом або виразним відбиванням через трафарет чи штампувальною фарбою, яка не змивається і не має запаху або вкладанням ярлика всередину або його наклеювання.

Маркування має бути виконане державною мовою, згідно з законодавством України та може містити додаткову інформацію визначену виробником.

Термін придатності до споживання сухофруктів у день постачання їх до Замовника повинен становити не менше 10 місяців.

 

 

 
* При використанні матеріалу гіперпосилання на цю сторінку обов'язкове
Мапа сайту