Єдиний веб-портал органів виконавчої влади України Дія
Єдиний веб-портал органів виконавчої влади України Дія

Державна прикордонна служба України

Пошук
Головна ПІВДЕННЕ РЕГІОНАЛЬНЕ УПРАВЛІННЯ 79 ПРИКОРДОННИЙ ЗАГІН
ОБҐРУНТУВАННЯ ТЕХНІЧНИХ ТА ЯКІСНИХ ХАРАКТЕРИСТИК ПРЕДМЕТА ЗАКУПІВЛІ «М’ЯСОПРОДУКТИ»

ОБҐРУНТУВАННЯ ТЕХНІЧНИХ ТА ЯКІСНИХ ХАРАКТЕРИСТИК ПРЕДМЕТА ЗАКУПІВЛІ «М’ЯСОПРОДУКТИ»

Назад
08 липня 2024 13:29

ОБҐРУНТУВАННЯ

технічних та якісних характеристик закупівлі товарів

М’ясопродукти, ДСТУ 4435:2005, 10 800 кг

розміру бюджетного призначення,

очікуваної вартості предмета закупівлі

за кодом ДК 021:2015  -  

15130000-8 М’ясопродукти

(відповідно до пункту 4 постанови КМУ № 710 від 11.10.2016 «Про ефективне використання державних коштів» (зі змінами)

1. Найменування, місцезнаходження та ідентифікаційний код замовника в Єдиному державному реєстрі юридичних осіб, фізичних осіб — підприємців та громадських формувань, його категорія: Військова частина 2161, м. Херсон, 73003, код за ЄДРПРОУ 14321378, категорія замовника – замовник.

2. Назва предмета закупівлі із зазначенням коду за Єдиним закупівельним словником (у разі поділу на лоти такі відомості повинні зазначатися стосовно кожного лота) та назви відповідних класифікаторів предмета закупівлі й частин предмета закупівлі (лотів) (за наявності): Код ДК 021:2015 – 15130000-8 М’ясопродукти.

3. Ідентифікатор річного плану закупівлі: UA-P-2024-03-28-003590-a.

4.Ідентифікатор закупівлі: UA-2024-03-08-002901-a.

5. Обґрунтування розміру бюджетного призначення: розмір бюджетного призначення становить 1 630 800,00 грн. згідно з кошторисом на 2024 рік.

 

6. Очікувана вартість та обґрунтування очікуваної вартості предмета закупівлі: Розмір бюджетного призначення до кошторису на 2024 рік  становить 1 630 800,00 грн. Визначення очікуваної вартості предмета закупівлі обумовлено аналізом загальнодоступної інформації про ціну предмету закупівлі на підставі примірної методики визначення очікуваної вартості предмета закупівлі, затвердженої наказом Міністерства розвитку економіки, торгівлі та сільського господарства України 18.02.2020 № 275 зі змінами, наказу Адміністрації державної прикордонної служби України від 09.09.2019 № 480-АГ «Про моніторинг цін під час здійснення закупівель», наказу Адміністрації державної прикордонної служби України від 09.06.2022 №33 «Про внесення змін до наказу Адміністрації державної прикордонної служби України від 09.09.2019 №480-АГ».

                                                                    

7. Обґрунтування технічних та якісних характеристик предмета закупівлі:

№ п/п

Назва товару

Технічна характеристика

Одиниці вимірювання

Кількість

1

Сардельки вищого сорту

1. Сардельки вищого сорту повинні відповідати ДСТУ 4436:2005 «Ковбаси варені, сосиски, сардельки, хліби м’ясні. Загальні технічні умови», Закону України «Про основні принципи та вимоги до безпечності та якості харчових продуктів» та іншим вимогам законодавства в сфері обігу харчових продуктів.

2. Сардельки вищого сорту повинні бути виготовлені у вигляді варених ковбасок батончиків у натуральній оболонці діаметром від 32 до 44 мм і довжиною до 11 см та розфасовані у рукав (пакет) з полімерних газонепроникних матеріалів під вакуумом, а також матеріали закордонного виробництва, що дозволені центральним органом виконавчої влади у сфері охорони здоров’я України, вагою нетто не більше 3 кг. Матеріали штучної оболонки, рукава (пакету) повинні бути дозволені до використання центральним органом виконавчої влади у сфері охорони здоров’я України. Транспортне пакування – ящики (коробки) або інша тара, що забезпечує збереження товару під час транспортування, відвантаження, зберігання.

3. Маркування повинно бути виконане відповідно до вимог ДСТУ 4436:2005 «Ковбаси варені, сосиски, сардельки, хліби м’ясні. Загальні технічні умови». Маркування повинно бути стійким до вологи, транспортування, відвантаження, зберігання та застосування. Маркування повинно містити всю обов’язкову інформацію, передбачену Законом України «Про інформацію для споживачів щодо харчових продуктів». На транспортному пакуванні повинна вказуватися наступна інформація: - назва продукції; - кількість (кг); - дата виготовлення та кінцева дата споживання; - позначення нормативно-технічного документа.

4. Термін придатності сардельок в день їх постачання на склад замовника повинен становити не менше 10 діб.

кг.

3600

2

Сосиски вищого сорту

1. Сосиски вищого сорту повинні відповідати ДСТУ 4436:2005 «Ковбаси варені, сосиски, сардельки, хліби м’ясні. Загальні технічні умови», Закону України «Про основні принципи та вимоги до безпечності та якості харчових продуктів» та іншим вимогам законодавства в сфері обігу харчових продуктів.

2. Сосиски повинні бути виготовлені у вигляді варених ковбасок батончиків у штучній оболонці  діаметром від 18 мм до 24 мм і довжиною від 9 до 13 см ,. розфасовані у рукав (пакет) з полімерних газонепроникних матеріалів під вакуумом, а також матеріали закордонного виробництва, що дозволені центральним органом виконавчої влади у сфері охорони здоров’я України, вагою нетто не більше 3 кг. Матеріали штучної оболонки, рукава (пакету) повинні бути дозволені до використання центральним органом виконавчої влади у сфері охорони здоров’я України. Транспортне пакування – ящики (коробки) або інша тара, що забезпечує збереження товару під час транспортування, відвантаження, зберігання.

3. Маркування повинно бути виконане відповідно до вимог ДСТУ 4436:2005 «Ковбаси варені, сосиски, сардельки, хліби м’ясні. Загальні технічні умови». Маркування повинно бути стійким до вологи, транспортування, відвантаження, зберігання та застосування. Маркування повинно містити всю обов’язкову інформацію, передбачену Законом України «Про інформацію для споживачів щодо харчових продуктів». На транспортному пакуванні повинна вказуватися наступна інформація: - назва продукції; - кількість (кг); - дата виготовлення та кінцева дата споживання; - позначення нормативно-технічного документа.

4. Термін придатності сосисок в день їх постачання на склад замовника повинен становити не менше 10 діб.

 

кг.

3600

3

Ковбаса напівкопчена вищого сорту

1. Ковбаса напівкопчена вищого сорту традиційного асортименту повинна відповідати ДСТУ 4435:2005 «Ковбаси напівкопчені. Загальні технічні умови», Закону України «Про основні принципи та вимоги до безпечності та якості харчових продуктів» та іншим вимогам законодавства в сфері обігу харчових продуктів.

2. Ковбаса напівкопчена вищого сорту має бути виготовлена у вигляді батонів вагою від 300 до 1000 г та розфасована під вакуумом в газонепроникні плівкові матеріали та пакети з них згідно з чинними нормативними документами або у інші матеріали, що дозволені Центральним органом виконавчої влади у сфері охорони здоров’я України для контакту з харчовими продуктами. Транспортне пакування – ящики із картону та ніші види тари, дозволені Центральним органом виконавчої влади у сфері охорони здоров’я України для контакту з харчовими продуктами, що забезпечує збереження і якість продукції під час транспортування, відвантаження, зберігання.

3. Маркування повинно бути виконане відповідно до вимог ДСТУ 4435:2005 «Ковбаси напівкопчені вищого сорту. Загальні технічні умови». Маркування повинно бути стійким до вологи, транспортування, відвантаження, зберігання та застосування. Маркування повинно містити всю обов’язкову інформацію, передбачену Законом України «Про інформацію для споживачів щодо харчових продуктів». На транспортному пакуванні повинна вказуватися наступна інформація: - назви та адреси підприємства-виробника, його товарного знака (за наявності), телефону, адреси потужностей виробництва; - назви, сорту та складу ковбаси відповідно до рецептури, в порядку переваги складників, зокрема харчових добавок, що використовувались під час її виробництва; - кінцевої дати споживання «Вжити до» або дати виробництва та строку придатності; - номер партії; - умов зберігання; - маси нетто, брутто; - кількості пакувальних одиниць (для розфасованої продукції); - інформаційних даних про харчову та енергетичну цінність (калорійність) 100 г продукту; - позначення нормативно-технічного документа.

4. Термін придатності ковбаси напівкопченої вищого гатунку в день її постачання на склад замовника повинен становити не менше 20 діб.

 

кг.

3600

 

Місце поставки : Миколаївська область, м. Миколаїв

Термін поставки до: 25 грудня 2024 року.

 

Товар постачається дрібними партіями відповідно до заявок з 8.00 до 10.00, крім суботи та неділі (графік поставок та дні завозу продуктів харчування можуть змінюватися Замовником враховуючи потреби Замовника).

Продукція, що постачається, повинна супроводжуватись відповідними документами, наявність яких передбачена законодавством (накладні, товарно-транспортні накладні, сертифікати якості, або посвідчення про якість, або висновки санітарно-епідеміологічної експертизи, інше). Водій повинен мати санітарний одяг та медичну довідку щодо придатності до керування транспортним засобом та довідку про санітарну обробку транспортного засобу.

Продукція повинна обов’язково мати розбірливе маркування - назва місцезнаходження виробника, пакувальника, назва місця походження, товарний знак виробника, позначення маси нетто, чи об'єму, склад продукту, поживна (харчова) та енергетична цінність (калорійність) харчового продукту, строк (термін) придатності, умови зберігання, дата виготовлення (виробництва) і дата пакування (або фасування), на споживчу тару обов'язково наносять кінцеву дату споживання (термін придатності) «вжити до», або дату виробництва та строк придатності продукту, нанесення позначень нормативних документів тощо.

Тара та упаковка товару повинні бути без стороннього запаху й порушення цілісності, відповідати діючому санітарно-епідеміологічному законодавству, містити термін та умови придатності харчових продуктів.

Товар, що поставляється Продавцем, не повинен містити генетично модифікованих організмів, продукти харчування повинні бути вирощенні в природних умовах, без перевищеного вмісту хімічних речовин.

Транспортування продуктів проводиться спеціалізованим транспортом, який забезпечує дотримання температурного режиму, рекомендованого виробником товару під час перевезення.

 
* При використанні матеріалу гіперпосилання на цю сторінку обов'язкове
Мапа сайту