Єдиний веб-портал органів виконавчої влади України Дія
Єдиний веб-портал органів виконавчої влади України Дія

Державна прикордонна служба України

Пошук
Головна ЗАХІДНЕ РЕГІОНАЛЬНЕ УПРАВЛІННЯ КІНОЛОГІЧНИЙ НАВЧАЛЬНИЙ ЦЕНТР
ОБҐРУНТУВАННЯ ТЕХНІЧНИХ ТА ЯКІСНИХ ХАРАКТЕРИСТИК ПРЕДМЕТА ЗАКУПІВЛІ «М'ЯСО ПТИЦІ ЗАМОРОЖЕНЕ (ЧЕТВЕРТИНА ТУШКИ ЗАДНЯ)»

ОБҐРУНТУВАННЯ ТЕХНІЧНИХ ТА ЯКІСНИХ ХАРАКТЕРИСТИК ПРЕДМЕТА ЗАКУПІВЛІ «М'ЯСО ПТИЦІ ЗАМОРОЖЕНЕ (ЧЕТВЕРТИНА ТУШКИ ЗАДНЯ)»

Назад
24 жовтня 2023 10:51

ОБГРУНТУВАННЯ ТЕХНІЧНИХ ТА ЯКІСНИХ ХАРАКТЕРИСТИК

ПРЕДМЕТУ ЗАКУПІВЛІ «КОД ДК 021:2015 – 15110000-2 «М’ясо» ОСНОВНОГО СЛОВНИКА НАЦІОНАЛЬНОГО КЛАСИФІКАТОРА УКРАЇНИ ДК 021:2015 «ЄДИНИЙ ЗАКУПІВЕЛЬНИЙ СЛОВНИК»

1. Найменування: Військова частина 2418 Кінологічний навчальний центр Державної прикордонної служби України

2. Місце знаходження: м. Великі Мости, вул. Львівська 166

3. Код ЄДРПОУ:14321498

4. Назва предмета закупівлі: м’ясо птиці заморожене (четвертина тушки задня) ДСТУ 3143:2013

5. Процедура закупівлі – відкриті торги у порядку, визначеному Особливостями за ПКМУ 1178-2022

6. Ідентифікатор закупівлі: UA-2023- 10-20-011476-a.

7. Інформація про технічні, якісні та інші характеристики предмета закупівлі: Згідно із технічним завданням

8. Місце постачання: Львівська обл, м. Великі Мости, вул. Львівська, 166.

9. Очікувана вартість предмета закупівлі: 325000,00 грн.

Найменування

Кількість кг

Технічна характеристика товару

1

2

3

4

1

М’ясо птиці заморожене (четвертина тушки задня) ДСТУ 3143:2013

5000,0

М’ясо птиці (ніжка заморожена вагою не менше 300 г) повинно відповідати ДСТУ 3143:2013 «М’ясо птиці. Загальні технічні вимоги», Закону України «Про основні принципи та вимоги до безпечності та якості харчових продуктів» та іншим вимогам законодавства в сфері обігу харчових продуктів.

Не допускається витримка м’яса в маринаді, обробка поверхні сумішами спецій, обсипками тощо, а також ін’єктування розсолом. Втрати ваги після розморожування не повинна перевищувати 4%.

М’ясо птиці повинно бути запаковане в пакети (мішки) з полімерної або полівінілхлоридної плівки для харчових продуктів. Для транспортування та відвантаження м’яса птиці додатково повинно упаковуватись у картонні ящики. Маса брутто однієї пакувальної одиниці повинна бути не більше 25 кг. Всі пакувальні матеріали повинні бути дозволені до використання центральним органом виконавчої влади у сфері охорони здоров’я України та забезпечувати збереження продукції під час транспортування і зберігання.

Кожна пакувальна одиниця (пакети, мішки, ящики) маркується за допомогою нанесення фарби, штампа, наклеювання етикетки із зазначенням інформації, визначеної ДСТУ 3143:2013 «М’ясо птиці. Загальні технічні вимоги».

Маркування має бути виконано державною мовою згідно із законодавством України та може містити додаткову інформацію, визначену виробником.

Термін придатності до споживання м’яса птиці в день його постачання до замовника повинен становити не менше ніж 80% від загального терміну придатності.

 
* При використанні матеріалу гіперпосилання на цю сторінку обов'язкове
Мапа сайту