Єдиний веб-портал органів виконавчої влади України Дія
Єдиний веб-портал органів виконавчої влади України Дія

Державна прикордонна служба України

Пошук
Головна ЗАХІДНЕ РЕГІОНАЛЬНЕ УПРАВЛІННЯ ЛЬВІВСЬКИЙ ВІЙСЬКОВО-МЕДИЧНИЙ КЛІНІЧНИЙ ЦЕНТР
ОБҐРУНТУВАННЯ ТЕХНІЧНИХ ТА ЯКІСНИХ ХАРАКТЕРИСТИК ПРЕДМЕТА ЗАКУПІВЛІ «КУХОННЕ ПРИЛАДДЯ, ТОВАРИ ДЛЯ ДОМУ ТА ГОСПОДАРСТВА І ПРИЛАДДЯ ДЛЯ ЗАКЛАДІВ ГРОМАДСЬКОГО ХАРЧУВАННЯ»

ОБҐРУНТУВАННЯ ТЕХНІЧНИХ ТА ЯКІСНИХ ХАРАКТЕРИСТИК ПРЕДМЕТА ЗАКУПІВЛІ «КУХОННЕ ПРИЛАДДЯ, ТОВАРИ ДЛЯ ДОМУ ТА ГОСПОДАРСТВА І ПРИЛАДДЯ ДЛЯ ЗАКЛАДІВ ГРОМАДСЬКОГО ХАРЧУВАННЯ»

Назад
24 липня 2024 12:54

Обґрунтування технічних та якісних характеристик предмета закупівлі, розміру бюджетного призначення, очікуваної вартості предмета закупівлі (відповідно до пункту 41 постанови КМУ від 11.10.2016 № 710 «Про ефективне використання державних коштів» (зі змінами)

Предмет закупівлі: ДК 021:2015:39220000-0 Кухонне приладдя, товари для дому та господарства і приладдя для закладів громадського харчування (Гастроємність 1/1-100 з кришкою, гастроємність 1/1-150 з кришкою, гастроємність 1/1-200 з кришкою).

1. Найменування, місцезнаходження та ідентифікаційний код замовника в Єдиному державному реєстрі юридичних осіб, фізичних осіб — підприємців та громадських формувань, його категорія: Львівський військово-медичний клінічний центр (клінічний госпіталь) Державної прикордонної служби України (військова частина 2522), вул. Личаківська, 107, м. Львів, 79014; код за ЄДРПОУ — 14321771; категорія замовника — державна організація (установа, заклад).

2. Назва предмета закупівлі із зазначенням коду за Єдиним закупівельним словником (у разі поділу на лоти такі відомості повинні зазначатися стосовно кожного лота) та назви відповідних класифікаторів предмета закупівлі і частин предмета закупівлі (лотів) (за наявності): Предмет закупівлі (товари): ДК 021:2015:39220000-0  Кухонне приладдя, товари для дому та господарства і приладдя для закладів громадського харчування (Гастроємність 1/1-100 з кришкою, гастроємність 1/1-150 з кришкою, гастроємність 1/1-200 з кришкою).

3. Ідентифікатор закупівлі: UA-2024-07-23-004438-a.

4. Обґрунтування технічних та якісних характеристик предмета закупівлі: технічні та якісні характеристики предмета закупівлі визначені відповідно до потреб замовника та з урахуванням вимог нормативних документів до даного виду товару:

Інформація про необхідні технічні, якісні та кількісні характеристики предмета закупівлі за кодом ДК 021:2015:39220000-0- 39220000-0 - Кухонне приладдя, товари для дому та господарства і приладдя для закладів громадського харчування

В місцях, де технічна специфікація містить посилання на конкретні марку чи виробника або на конкретний процес, що характеризує продукт чи послугу певного суб’єкта господарювання, чи на торгові марки, патенти, типи або конкретне місце походження чи спосіб виробництва, вважати вираз  «або еквівалент».

«У місцях, де технічна специфікація містить посилання на стандартні характеристики, технічні регламенти та умови, вимоги, умовні позначення та термінологію, пов’язані з товарами, роботами чи послугами, що закуповуються, передбачені існуючими міжнародними, європейськими

стандартами, іншими спільними технічними європейськими нормами, іншими технічними еталонними системами, визнаними європейськими органами зі стандартизації або національними стандартами, нормами та правилами, біля кожного такого посилання вважати вираз «або еквівалент». Таким чином, вважається, що до кожного посилання додається вираз «або еквівалент».

Розділ І. Загальні вимоги

Якість товару: Запропонований товар повинен бути новим (не бути таким, що вживався чи експлуатувався).

Гарантійний термін на поставлений товар: становить не менше 12 (дванадцяти) місяців з моменту передачі товару Замовнику та є не меншим ніж встановлений виробником товару термін.

Умови поставки:

Товар повинен бути упакований Учасником відповідно до вимог нормативних документів таким чином, щоб виключити пошкодження чи знищення Товару. Товар повинен бути без зовнішніх пошкоджень, не порушена оригінальна упаковка. Доставка товару, завантажувальні та розвантажувальні роботи, здійснюються за рахунок Постачальника, його транспортом чи транспортом перевізника за рахунок Постачальника. Постачальник зобов’язаний поставляти товар в асортименті та кількості зазначеній в технічній специфікації.

Розділ ІІ. Технічна специфікація

Назва

Технічні характеристики

Од. виміру

Кількість

1

Гастроємність 1/1-100 з кришкою

Довжина 530 мм.

Ширина 325 мм.

Висота 100 мм.

Об’єм – 14 л.

Матеріал: нержавіюча сталь.

шт.

4

2

Гастроємність 1/1-150 з кришкою

Довжина 530 мм.

Ширина 325 мм.

Висота 150 мм.

Об’єм – 21 л.

Матеріал: нержавіюча сталь.

шт.

3

3

Гастроємність 1/1-200 з кришкою

Довжина 530 мм.

Ширина 325 мм.

Висота 200 мм.

Об’єм – 28 л.

Матеріал: нержавіюча сталь.

шт.

3

Для підтвердження відповідності тендерної пропозиції учасника технічним, якісним, кількісним та іншим вимогам щодо предмета закупівлі, учасник у складі тендерної пропозиції надає: 

1. Технічну специфікацію, складену учасником згідно з Таблицею 1:

Таблиця 1

№ з/п

Найменування  товару

Од. виміру

Кількість

Технічні характеристики товару

Виробник та/або

торгова марка товару

1

2

3

4

5

6

 

 

 

 

 

 

Увага! При поданні пропозиції зазначаються конкретні параметри запропонованого товару. Застосування слів “не більше”, “не менше”, “або” унеможливлює перевірку відповідності запропонованого товару.

2. Документи, які підтверджують якість запропонованого Товару та є чинні на момент розкриття пропозицій (висновок державної санітарно-епідеміологічної експертизи або сертифікат якості або паспорт якості або сертифікат відповідності або декларація про відповідність тощо). 

5. Обґрунтування розміру бюджетного призначення: фінансування закупівлі здійснюється за рахунок коштів державного бюджету відповідно до затвердженого кошторису на 2024 рік по КЕКВ 2210 та становить 8 550,00 грн. з ПДВ.

6. Очікувана вартість предмета закупівлі: 8 550,00 грн. з ПДВ.

7. Обґрунтування очікуваної вартості предмета закупівлі:

визначено відповідно до проведеного моніторингу цін щодо предмета закупівлі згідно вимог наказу Адміністрації Держприкордонслужби від 09 вересня 2019 року № 480 – аг «Про моніторинг цін під час здійснення закупівель», Наказу Міністерства розвитку економіки, торгівлі та сільського господарства України від 18.02.2020 року № 275 «Про затвердження примірної методики визначення очікуваної вартості предмета закупівлі».

 
* При використанні матеріалу гіперпосилання на цю сторінку обов'язкове
Мапа сайту