Єдиний веб-портал органів виконавчої влади України Дія
Єдиний веб-портал органів виконавчої влади України Дія

Державна прикордонна служба України

Пошук
Головна СХІДНЕ РЕГІОНАЛЬНЕ УПРАВЛІННЯ 3 ПРИКОРДОННИЙ ЗАГІН ІМЕНІ ГЕРОЯ УКРАЇНИ ПОЛКОВНИКА ЄВГЕНІЯ ПІКУСА
ОБҐРУНТУВАННЯ ТЕХНІЧНИХ ТА ЯКІСНИХ ХАРАКТЕРИСТИК ПРЕДМЕТА ЗАКУПІВЛІ «КОВБАСА НАПІВКОПЧЕНА, САРДЕЛЬКИ ВАРЕНІ»

ОБҐРУНТУВАННЯ ТЕХНІЧНИХ ТА ЯКІСНИХ ХАРАКТЕРИСТИК ПРЕДМЕТА ЗАКУПІВЛІ «КОВБАСА НАПІВКОПЧЕНА, САРДЕЛЬКИ ВАРЕНІ»

Назад
15 вересня 2021 09:35

Обґрунтування технічних та якісних характеристик предмета закупівлі, розміру бюджетного призначення, очікуваної вартості предмета закупівлі

(відповідно до пункту 41 постанови КМУ від 11.10.2016 № 710 «Про ефективне використання державних коштів» (зі змінами))

1. Найменування, місцезнаходження та ідентифікаційний код замовника в Єдиному державному реєстрі юридичних осіб, фізичних осіб - підприємців та громадських формувань, його категорія: 3 прикордонний загін Східного регіонального управління Державної прикордонної служби України (військова частина 9938): Луганська обл., м. Лисичанськ, проспект Перемоги 58, 93120; код за ЄДРПОУ – 14321736; категорія замовника – військова частина.

Назва предмета закупівлі із зазначенням коду за Єдиним закупівельним словником (у разі поділу на лоти такі відомості повинні зазначатися стосовно кожного лота) та назви відповідних класифікаторів предмета закупівлі і частин предмета закупівлі (лотів) (за наявності): ковбаса напівкопчена, сардельки варені; 15130000-8 – М’ясопродукти за ДК 021:2015 Єдиного закупівельного словника.

2. Ідентифікатор закупівлі: UA-2021-09-08-003607-b

3. Обґрунтування технічних та якісних характеристик предмета закупівлі: технічні та якісні характеристики предмета закупівлі визначені відповідно до потреб замовника та з урахуванням вимог нормативних документів у сфері стандартизації.

Найменування товару

Технічні та якісні характеристики

Одиниця виміру

Кількість

1.

Ковбаса напівкопчена 1 сорту

Товар повинен відповідати ДСТУ 4435:2005

Зовнішній вигляд – ковбаса типу «Краківська», повинна бути закручена в кільця, поверхня чиста, суха без плям, злипів, пошкоджень оболонки і напливів фаршу. Фарш рівномірно перемішаний. Консистенція пружна.

Пакування – ковбаса повинна мати пакування, яке забезпечить тривале зберігання. Термін зберігання на товар не менше 25 діб при температурі зберігання не вищої ніж 6 градусів.

Транспортне пакування – картонні ящики масою нетто не більше 20 кг, які повинні бути сухими, міцними, чистими без стороннього запаху.

Строк придатності товару повинен становити не менше 80% від терміну зберігання даного виду товару з дня надходження товару на склад Замовника.

кг

2500,0

2.

Сардельки варені 1 сорту

Товар повинен відповідати ДСТУ 4436:2005

Зовнішній вигляд – поверхня чиста, суха без плям, злипів, пошкоджень оболонки і напливів фаршу. Фарш рівномірно перемішаний. Консистенція пружна.

Пакування – повинне мати пакування, яке забезпечить тривале зберігання. Термін зберігання на товар не менше 10 діб при температурі зберігання не вищої ніж 6 градусів.

Транспортне пакування – картонні ящики масою нетто не більше 20 кг, які повинні бути сухими, міцними, чистими без стороннього запаху.

Строк придатності товару повинен становити не менше 70% від терміну зберігання даного виду товару з дня надходження товару на склад Замовника.

кг

2500,0

4. Обґрунтування розміру бюджетного призначення: розмір бюджетного призначення, визначений відповідно до кошторису на 2021 рік, становить 359700 грн. 00 коп. з ПДВ заплановано в бюджетному запиті – ковбаса напівкопчена, сардельки варені; 15130000-8 – М’ясопродукти за ДК 021:2015 Єдиного закупівельного словника, в загальному обсязі закупівлі - 2 найменування: ковбаса – 2500 кг, сардельки – 2500 кг.

5. Очікувана вартість предмета закупівлі: 359700 грн. 00 коп. з ПДВ.

6. Обґрунтування очікуваної вартості предмета закупівлі: Очікувана вартість формувалась з середніх цін на ковбаса напівкопчена, сардельки варені; 15130000-8 – М’ясопродукти за ДК 021:2015 Єдиного закупівельного словника, в загальному обсязі закупівлі - 2 найменування: ковбаса – 2500 кг, сардельки – 2500 кг та проведеного моніторингу.

 
* При використанні матеріалу гіперпосилання на цю сторінку обов'язкове
Мапа сайту