Єдиний веб-портал органів виконавчої влади України Дія
Єдиний веб-портал органів виконавчої влади України Дія

Державна прикордонна служба України

Пошук
Головна ЗАХІДНЕ РЕГІОНАЛЬНЕ УПРАВЛІННЯ 94 ПРИКОРДОННИЙ ЗАГІН
ОБҐРУНТУВАННЯ ТЕХНІЧНИХ ТА ЯКІСНИХ ХАРАКТЕРИСТИК ПРЕДМЕТА ЗАКУПІВЛІ «БОРОШНО ПШЕНИЧНЕ 1 ҐАТУНКУ»

ОБҐРУНТУВАННЯ ТЕХНІЧНИХ ТА ЯКІСНИХ ХАРАКТЕРИСТИК ПРЕДМЕТА ЗАКУПІВЛІ «БОРОШНО ПШЕНИЧНЕ 1 ҐАТУНКУ»

Назад
09 лютого 2022 14:56

Обґрунтування технічних та якісних характеристик предмета закупівлі, розміру бюджетного призначення та очікуваної вартості предмета закупівлі

на виконання Постанови КМУ від 11.10.2016 №710

(зі змінами, внесеними постановою КМУ №1266 від 16.12.2020)

Найменування предмета закупівлі

із зазначенням коду

ДК 021:2015

Вид процедури закупівлі

Очікувана вартість предмета закупівлі/розмір бюджетного призначення

Обґрунтування технічних та якісних характеристик предмета закупівлі

Борошно пшеничне 1 ґатунку

продукція борошномельно-круп'яної промисловості –

за кодом ДК 021:2015 – 15610000-7

 (код ДК 021:2015 – 15612100-2 – «борошно пшеничне»)

Відкриті торги

UA-2022-01-27-007605-c

1 560 000 грн.

з ПДВ

Борошно пшеничне 1 ґатунку ГСТУ 46.004-99

Якісні  показники товару мають відповідати всім встановленим нормативам (згідно Закону України «Про основні принципи та вимоги до безпечності та якості харчових продуктів») та іншим нормативним документам в сфері обігу харчових продуктів.

Якість товару повинна підтверджуватись відповідними документами (декларація виробника, висновок державної санітарно-епідеміологічної експертизи, сертифікати відповідності та/або інші необхідні за діючим законодавством документи) на кожну партію Товару, які надаються під час поставки. За наявності ГМО у складі продукту у будь-якій кількості, продукція постачанню не підлягає.

Пакування: згідно з діючим ДСТУ, ТУ.

Строк придатності: товару повинен становити не менше 85% від терміну зберігання продукції з дня поставки його на склад Замовника.

Товар виготовляється та зберігається та поставляється з повним дотриманням санітарних норм.

 
* При використанні матеріалу гіперпосилання на цю сторінку обов'язкове
Мапа сайту