«Зупиніть потяг, я зійду». Іноземець, аби оминути прикордонний контроль, вистрибнув з потяга

НАЗАД
29 квiтня 2019 12:23

Учора оперативні підрозділи Окремого контрольно-пропускного пункту «Київ» спільно з спецпризначенцями окремого загону оперативного реагування «Д.О.З.О.Р.» затримали іноземця, який мав намір втекти від прикордонного контролю.

Громадянин Грузії 1988 року народження їхав потягом «Мінськ – Київ». Під час попереднього свого візиту в нашу країну чоловік перевищив терміни перебування на території України, у зв'язку з чим, його було притягнуто до адмінвідповідальності та відправлено додому.

Проте, екстриму іноземцю вистачило лише на кілька днів. Вже за 13 діб грузин сів у потяг до Києва та не доїжджаючи до столиці, видавив вікно у своєму купе та втік у невідомому напрямку.

За інформацією провідника поїзда, іноземець вистрибнув з вікна потяга за 20 хвилин до прибуття на станцію «Київ-пасажирський» в Дарницькому районі м. Київ, де власне, охоронці кордону і здійснюють прикордонний контроль, осіб, що прибули в Україну.

Після отримання повідомлення про втечу, прикордонники негайно розпочали пошукові заходи. Спочатку встановили дані іноземця і вже незабаром знайшли втікача.

Наразі громадянина Грузії затримано та поміщено в ізолятор тимчасового тримання. Через протиправні дії особу повторно притягнуто до відповідальності.

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси