Злагодженість дій з охорони кордону з Білоруссю

НАЗАД
19 листопада 2021 16:09

Держприкордонслужба, Нацгвардія та Нацполіція ефективно взаємодіють між собою та продовжують заходи з додаткового посилення державного кордону з РБ.

Резерви перебувають на визначених напрямках. Таке посилення відбувається в межах усіх областей України, що межують з Білоруссю.

Зокрема, сьогодні в Чернігівській області сили прикордонного відомства та Нацгвардії відпрацьовували злагодженість дій для реагування на будь-які ситуації, що можуть виникати на кордоні та для належного захисту держрубежу.

Правоохоронці провели заняття з особистої безпеки та застосування сил для припинення заворушень і стримування натовпу людей.

На даний час ситуація на кордоні з Республікою Білорусь залишається контрольованою.

Охоронці кордону нарощують сили та засоби, щоб контролювати кордон та стримати потік мігрантів у разі потреби. Йдеться і про особовий склад з необхідною технікою і засобами, кінологів зі службовими собаками, і про технічні засоби спостереження.

Прораховуються та відстежуються ймовірні напрямки, якими мігрантів можуть доставляти до кордону. В моніторингу кордону також активно застосовуються пілотована авіація та безпілотні авіаційні комплекси.

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси