Застосувавши зброю прикордонники позбавили пачкарів авта та 54 ящиків сигарет

НАЗАД
06 жовтня 2020 11:39

​Учора прикордонники Чернівецького загону двічі застосовували зброю, щоб припинити незаконну діяльність контрабандистів.

Наряд відділу «Селятин» виявив групу осіб, що із пакунками на плечах прокрадалася в бік кордону. Під час спроби затримання правопорушників прикордонники здійснили два попереджувальні постріли. Невідомі одразу покинули свої ноші – 23 ящики сигарет, та вдалися до втечі. Під час пошукових заходів група реагування виявила у сховку ще 14 ящиків цигарок.

Контрабандне куриво доставлено до прикордонного підрозділу для передачі ДФС.

Крім цього нагадаємо, учора прикордонники відділу «Фальків» Чернівецького загону пострілами зупинили позашляховик, яким намагалися наїхати на наряд. Водій та пасажири втекли. В їх автомобілі знайдено 17 ящиків сигарет. Як з’ясувалося, покинутий транспортний засіб – «Mitsubishi Shogun» - зареєстрований у Великобританії, але номерні знаки, які використовували контрабандисти, були видані на автомобіль «BMW», зареєстрований у Румунії.  За цим фактом до Нацполіції направлено два повідомлення про вчинення кримінальних правопорушень за ч.2 ст.342 ККУ «Опір представникові правоохоронного органу, члену громадського формування з охорони громадського порядку і державного кордону або військовослужбовцеві» та за ст. 345 ККУ «Погроза або насильство щодо працівника правоохоронного органу».

Наразі тривають заходи з пошуку причетних осіб до контрабандних оборудок.

 

 

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси