Замість скрапленого газу - 215 ящиків сигарет

НАЗАД
28 сiчня 2023 08:23

На Закарпатті закінчили підрахунок тютюнових виробів, виявлених у газовій автоцистерні.

Сигарети прикордонники Мукачівського загону виявили спільно з митниками в пункті пропуску «Дякове» під час огляду вантажівки марки «Мерседес», яка перевозила цистерну для переміщення скрапленого газу.

Прикордонники помітили ознаки механічного втручання на притискних гайках люка цистерни та розбіжності під час зважування транспортного засобу, а тому й прийняли рішення більш ретельно оглянути транспортний засіб.

У результаті спільна оглядова група прикордонників та митників дістала із ємності 215 ящиків зі 107,5 тисячами пачок сигарет без марок акцизного збору України, які ділки намагались потай перемістити до Румунії.

За фактом виявлення ознак злочину, передбаченого статтею 204 ККУ «Незаконне виготовлення, зберігання, збут або транспортування з метою збуту підакцизних товарів», оперативники Мукачівського прикордонного загону  направили повідомлення до Бюро економічної безпеки у Закарпатській області.

По прибуттю співробітників БЕБ у пункт пропуску, тютюнові вироби було передано їм у встановленому законодавством порядку.

 

 

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси