За минулий тиждень пасажиропотік у КПВВ на лінії розмежування зменшився на 14%

НАЗАД
09 вересня 2019 12:02

За минулий тиждень встановленим порядком через лінію розмежування було оформлено 252,1 тисячі громадян та 31,7 тисячі транспортних засобів.

Відмовлено в пропуску через лінію зіткнення 231 особі у зв’язку з несправністю в документах або відсутністю необхідного переліку документів.

Прикордонники в КПВВ оформили 45 внутрішньо переміщених осіб, які через гуманітарну кризу та систематичні порушення прав людини з боку окупаційної адміністрації РФ, змушені були залишити місця свого постійного проживання та шукати кращого життя на контрольованій українською владою території.

Прикордонними нарядами в межах діючих гуманітарних дорожніх коридорів в районі операції Об’єднаних сил виявлено 29 паспортних документів України, що містили ознаки часткової підробки.

До адміністративної відповідальності в контрольних пунктах в’їзду-виїзду на лінії розмежування притягнуто 14 громадян, відносно яких встановлено, що вони перетнули державний кордон України з Російською Федерацією в недіючих пунктах пропуску на тимчасово неконтрольованій ділянці українсько-російського кордону.

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси