За допомогою сигналізаційних пристроїв та тепловізора прикордонники затримали 6 порушників

НАЗАД
24 травня 2013 14:06

 

Двох громадян Узбекистану та громадянина України затримали у суботу прикордонники відділу «Шалигіне»  Сумського загону.

 

Двох громадян Узбекистану та громадянина України затримали у суботу прикордонники відділу «Шалигіне»  Сумського загону.

У пункті пропуску «Катеринівка» на одній з ділянок відбулося спрацювання сигналізаційного пристрою. На даний напрямок відразу висунулася група реагування і за лічені хвилини за кілька метрів від держрубежу затримала трьох порушників. В ході опитування було  з’ясовано, що один з них українець і що він мав намір незаконно переправити через кордон двох узбеків. Наразі затриманих встановленим порядком передано співробітникам УСБУ в Сумській області для проведення відповідних слідчих заходів.

Також після спрацювання технічних засобів затримали порушника на ділянці прикордонного поста «Оноківці», що на Закарпатті, прикордонники відділу «Ужгород» Чопського загону. «Шукач  європейського щастя», який не мав ніяких документів, назвався громадянином Росії, вихідцем з Чечні. Чоловік  повідомив, що хотів потрапити до Словаччини.

Ще двох порушників виявили напередодні вихідних прикордонники відділу «Шегені» Мостиського загону. Помітити 2 невідомих, що під покровом ночі  пробиралися до Польщі, вдалося за допомогою тепловізійного комплексу. Мандрівниками виявилися громадяни Туреччини. Наразі зясовуються усі деталі стосовно  цих правопорушень.

 

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси