За базою даних Інтерполу на Буковині та в «Борисполі» виявлено двох громадян Греції

НАЗАД
06 лютого 2018 10:04

Двох громадян Греції затримали учора на українському кордоні співробітники Державної прикордонної служби України.

Двох громадян Греції затримали учора на українському кордоні співробітники Державної прикордонної служби України.

Одного з них, ймовірно причетного до переміщення наркотичних засобів, виявили прикордонники Чернівецького загону  на кордоні з ЄС. Іноземець намагався перетнути кордон через пункт пропуску «Порубне». Під час проходження паспортного контролю відбулось спрацювання бази даних Інтерпол. Як з’ясувалося згодом, 36-річний громадянин Греції розшукувався правоохоронними органами однієї із сусідніх країн, в якій його підозрюють у переміщенні наркотичних речовин. Після складання відповідних документів затриманого передано співробітникам Національної поліції.

Ще одна громадянка прилетіла в Україну рейсом «Стамбул  – Київ». Жінка надала на паспортний контроль закордонний паспорт громадянки Греції, який перебував на обліку бази даних Інтерполу як викрадений, втрачений документ. В ході перевірки також встановлено, що документ містить ознаки часткової підробки.

До Нацполіції направлено повідомлення для внесення до ЄРДР про виявлення ознак кримінального правопорушення, передбаченого ст. 358 КК України (Підроблення документів, печаток, штампів та бланків, їх збут, використання підроблених документів). Громадянці відмовлено в пропуску та  повернуто зворотним рейсом.

Щодо обох виявлених правопорушників поінформовано чергового Укрбюро Інтерполу в м. Київ.

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси