За 1000 доларів США іноземець сподівався потрапити до України

НАЗАД
13 вересня 2020 09:48

Сьогодні вночі в автомобільному пункті пропуску «Могилів-Подільський» іноземець пропонував 1000 доларів США прикордонникам за пропуск на територію України.

На думку мандрівника, такий спосіб «мотивації» охоронців кордону Могилів-Подільського загону,  дасть змогу безперешкодно потрапити в нашу країну, попри тимчасові обмеження для іноземних громадян у в’їзді в Україну, запроваджені Кабінетом Міністрів України з метою запобігання поширенню коронавірусної інфекції. 

Прикордонники, вчергове засвідчивши нульову толерантність до корупційних проявів, від хабаря відмовились. Натомість, про виявлення ознак злочину, передбаченого ст. 369 ККУ «Пропозиція, обіцянка або надання неправомірної вигоди службовій особі», проінформували співробітників поліції.

Нагадаємо, що Уряд вніс зміни та доповнення до Постанови від 22 липня 2020 р. № 641, відповідно до яких, з метою запобігання поширенню на території України другої хвилі гострої респіраторної хвороби СОVID-19, запроваджуються тимчасові обмеження на в'їзд в Україну іноземців на період з 28 серпня по 28 вересня 2020 року.

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси