З території росії продовжують обстрілювати прикордонні громади України

НАЗАД
22 серпня 2022 10:10

Учора, 21 серпня, ворог наніс вогневе ураження із застосуванням ствольної артилерії, мінометів, великокаліберної стрілецької зброї та БПЛА.

Під вогнем росіян опинилися Великописарівська, Хотінська, Білопільська громади на Сумщині, Семенівська та Городнянська територіальні громади на Чернігівщині, а також Золочівська громада Харківської області, що на межі з Сумщиною.

По Золочівській громаді ствольна артилерія загарбників здійснила кілька пострілів у ніч на 21 серпня з боку російського населеного пункту безіменне.

В першій половині дня противник двічі накривав територію Білопільської громади зі 120-мм мінометів та 122-мм ствольної артилерії, загалом пролунало 25 вибухів. Вогонь вівся з боку російського населеного пункту волфіно.

В цей же час Хотінську громаду росіяни обстрілювали з боку населених пунктів гордєєвка та ніколаєво-дар’їно. Загалом прилетіло більше десятка 120-мм мін, одночасно ворог вів вогонь з крупнокаліберних кулеметів.

У другій половині дня 5 мін калібру 120 мм, випущені росіянами з району населеного пункту чорноземний городок, розірвалися на території Городнянської територіальної громади.

В цей же час 4 снаряди ствольної артилерії розірвалися на території Семенівської громади. Ворог вів вогонь з боку російського села ломаківка.

Надвечір ворожий безпілотник скинув вибуховий пристрій на територію Великописарівської громади.

Складові Сил оборони продовжують захищати Україну від російських загарбників.

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси