Українець переміщав в Росію наркотики у пакеті з-під соку

НАЗАД
09 вересня 2013 14:23

На Харківщині співробітники Держприкордонслужби та працівники митниці знайшли 230 грамів рослинної речовини. Допоміг виявити зілля прикордонний пес. Ще 500 грамів рослинної речовини знайшли прикордонники т

В неділю на Харківщині співробітники Держприкордонслужби та працівники митниці знайшли 230 грамів рослинної речовини. Допоміг виявити зілля прикордонний пес Джек.

Чотирилапий помічник вказав на речі одного з пасажирів  поїзду «Сімферополь-Москва», який прямував через пункт пропуску «Харків». Як з'ясувалося, 30-річний громадянин України намагався потрапити в Росію прихвативши з собою наркотичне зілля, попередньо марихуану, загальною вагою 230 грамів. Сподіваючись на удачу мешканець Запорізької області наркотики приховав у пакеті з-під соку. Охоронці кордону встановили, що чоловік є наркозалежним та віз марихуану друзям, які начебто знаходяться в місцях позбавлення волі.

На даний час затриманого разом із вилученим передано співробітникам СБУ. Подальшу долю затриманого буде вирішувати суд.

Ще 500 грамів рослинної речовини знайшли прикордонники та працівники митниці на Одещині. Допоміг їм в цьому також службовий собака. Пес зреагував на автомобіль «БМВ», яким повертався в Україну через пункт пропуску «Маяки» наш співвітчизник. У ході огляду працівники пункту пропуску в багажнику й знайшли зілля. Наразі речовину направлено на експертизу.

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси