Welcome to Ukraine. У Львові мандрівник Артемій Сурін провів комунікаційний workshop для прикордонників

НАЗАД
04 жовтня 2019 12:00

Головний лейтмотив націлено на продовження формування позитивного іміджу України починаючи з державного кордону, адже саме прикордонники зустрічають гостей нашої країни. І перше, що іноземні туристи мають чути – «Welcome to Ukraine».

Артемій Сурін першим з українців здійснив навколосвітню мандрівку за всіма канонами Лондонського Королівського географічного товариства. У міжнародному аеропорту «Львів» ім. Данила Галицького він провів майстер-класи з комунікації для правоохоронців Львівського загону. Цей захід став можливим за координацією директора міжнародної компанії «EastWestMentorUa» Ганною Крисюк.

Як мандрівник з досвідом перетину кордонів 130 країн світу, Артемій Сурін допомагає формувати позитивний імідж України прикордонникам. Нагадаємо, що подібні зустрічі з охоронцями держрубежу вже відбулися в аеропортах Києва та Харкова. Тоді до спілкування з Артемієм долучилися близько сотні прикордонників.

На зустрічі у Львові прикордонників захопила розповідь про навколосвітню подорож, це було неймовірно цікаво. Артемій Сурін поділився з охоронцями кордону враженнями про свою подорож, цікавими випадками під час перетину кордонів та ставленням до іноземців прикордонниками інших країн світу. Мандрівник висловив свої ідеї як змінювати Україну на краще і зацікавлювати туристів. Він акцентував увагу, що відкритість – це шлях для успішного розвитку України, оскільки іноземні туристи є потенційними інвесторами. Особливо наголошувалося на важливості вільного володіння кожним з охоронців кордону однією з загальноприйнятих мов міжнародного спілкування.

Під час зустрічі Артемій Сурін запропонував військовослужбовцям поділитися своїми пропозиціями цікавих проектів, до яких, на їх думку, може долучитися громадськість, аби допомогти формуванню позитивного іміджу України на кордоні та правильному усвідомленні ролі Держприкордонслужби з виконання функцій держави.

Співробітники Львівського загону висловили вдячність Артемію за його напрочуд цікаву зустріч та запевнили, що кожен візьме для себе щось корисне.

У свою чергу Артемій Сурін за підсумками зустрічі написав на своїй сторінці у Facebook, що прикордонники демонструють готовність міняти свою систему зсередини. «Маємо бути справедливими та помічати поки може для когось і незвичні, але дійсно гарні приклади», - звернувся він до своїх читачів у соцмережі.

Варто відмітити, що в аеропорту Львова охоронці кордону тільки від початку року оформили на в’їзд в Україну більше 270 тисяч іноземців, водночас у в’їзді відмовлено лише 368 особам. Співробітники Держприкордонслужби одночасно забезпечують і прикордонну безпеку країни і комфорт для подорожуючих громадян.

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси