Вступники 2021 року отримали військову форму

НАЗАД
28 липня 2021 09:58

Перші вступники, які зараховані до прикордонного вишу за результатом конкурсного відбору у 2021 році, прибули до Національної академії.

На новоспечених курсантів чекає початкова військово-прикордонна підготовка, відтак з першокурсниками розпочались підготовчі заходи у виші.  Хлопці та дівчата отримують військову форму та інше майно, проходять комплекс інструктажів, підписують контракти про проходження військової служби (навчання) та фотографуються на документи.

А сьогодні, 28 липня, на польовому центрі академії розпочинаються заняття та тренування зі вступниками. Юнаки та дівчата отримають первинні знання та навики за визначеними спеціальностями та підготуються до самостійного виконання посадових обов’язків під час навчання в академії. На початку вересня курсанти складуть Військову присягу на вірність Українському народові.

Нагадаємо, що цьогоріч на навчання за державним замовленням для здобуття бакалавра до Національної академії Державної прикордонної служби України імені Богдана Хмельницького вступили 380 осіб.

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси