Ворог продовжує обстрілювати українське прикордоння

НАЗАД
26 жовтня 2022 12:10

Учора, 25 жовтня, російські окупаційні війська продовжили обстрілювати прикордоння Сумської та Чернігівської областей.

Ворог наніс вогневе ураження із застосуванням БПЛА, мінометів та ствольної артилерії. Під ворожим вогнем опинилися Краснопільська, Юнаківська, Миколаївська, Шалигинська, Середино-Будська і Зноб-Новгоррдська громади Сумщини та Городнянська і Новгород-Сіверська громади Чернігівщини.

Середино-Будська громада двічі була під ворожими обстрілами. Зранку росіяни з боку населеного пункту грудська випустили 10 мін 120 мм калібру, згодом зі сторони села зернове ударили ще 10 разів зі ствольної артилерії.

По території Шалигинської громади рашисти застосували міномети - 7 мін 120 мм калібру прилетіло зі сторони російського села козине.

13 артснарядів розірвалося у прикордонні Зноб-Новгородської громади. Вогонь росіяни відкривали з району населеного пункту зноб.

У другій половині дня рашисти з російського населеного пункту свердліково двічі накривали територію Юнаківської громади зі 120-мм мінометів, загалом пролунало з десяток вибухів від розривів мін.

Згодом окупанти обстріляли територію Миколаївської громади зі ствольної артилерії, нараховано більше півтора десятка вибухів. Вогонь вівся з російського населеного пункту синяк.

Двічі за добу загарбники обстрілювали територію Білопільської громади зі ствольної артилерії та мінометів, загалом пролунало більше десятка вибухів від розривів снарядів та з десяток – від мін. Вогонь вівся з російських населених пунктів  політотдєльчеське та тьоткіно.

Крім цього, противник з ворожого безпілотника скинув на територію Краснопільської громади вибуховий пристрій. На щастя обійшлося без жертв.

По території Новгород-Сіверської громади ворог цілив зі ствольної артилерії – з району населеного пункту погар по прикордонню прилетіло 3 снаряди.

Городнянську громаду з боку російського населеного пункту чорноземний городок ворог обстрілював мінометами – 5 вибухів.

Складові Сил оборони продовжують захищати Україну від російських загарбників.

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси