Volkswagen, Opel та Renault із підробленими VIN-номерами виявлені в пунктах пропуску

НАЗАД
23 лютого 2018 09:04

На українсько-російському кордоні правоохоронці Сумського загону у ході огляду автомобіля «Renault» 2017 року випуску помітили невідповідність номера кузова. Українець мав намір виїхати іномаркою української реєстрації до РФ.

Минулої доби на кордоні з Польщею, Молдовою та Росією співробітники прикордонного відомства виявили  транспортні засоби із підробленими номерами кузовів.

Так, учора в пункт пропуску «Рава-Руська» прибув автомобіль «Volkswagen» 2006 року випуску української реєстрації. Під час огляду транспортного засобу правоохоронці Львівського загону виявили невідповідність номера кузова із зазначеним в реєстраційному документі. Громадянин України слідував іномаркою до сусідньої держави.

Ще один автомобіль з невідповідністю ідентифікаційних номерів виявили прикордонники Подільського загону в пункті пропуску «Олексіївка». Автомобіль «Opel» 1991 року випуску. Транспортним засобом молдовської реєстрації наш співвітчизник прямував також до України.

Крім того, на українсько-російському кордоні зафіксований подібний випадок. Правоохоронці Сумського загону у ході огляду автомобіля «Renault»  2017 року випуску помітили невідповідність номера кузова. Українець мав намір виїхати іномаркою української реєстрації до РФ.

Наразі стосовно всіх водіїв складено протоколи про адміністративне правопорушення за статтею 121-1 КУпАП «Експлуатація водіями транспортних засобів, номери агрегатів яких не відповідають записам у реєстраційних документах». Транспортні засоби передано представникам Національної поліції.

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси