Внутрішня безпека прикордонників викрила «перевертня», який продався тютюновим контрабандистам

НАЗАД
08 жовтня 2021 10:33

У місті Вижниця Чернівецької області затримали молодшого сержанта-хабарника, який погодився допомогти контрабандистам нелегально переправити в Румунію сигарети.

Військовослужбовець одного з підрозділів Чернівецького загону погодився за 1200 євро інформувати контрабандистів де і коли нестимуть службу прикордонні наряди. Неправомірну вигоду хабарник отримав, але скористатися «брудними грошима» не зміг. Одразу після отримання хабаря «перевертня у погонах» затримали співробітники підрозділів внутрішньої та власної безпеки Держприкордонслужби та ДБР. Заходи відбувались під процесуальним керівництвом Чернівецької спеціалізованої прокуратури у військовій та оборонній сфері в рамках досудового розслідування, ініційованого внутрішньою безпекою Держприкордонслужби.

Наразі затриманого доставили в ізолятор тимчасового тримання. Очікується оголошення йому підозри за одержання неправомірної вигоди та обрання запобіжного заходу. Варто зазначити, що за вказаний злочин ч. 3 ст. 368 Кримінального Кодексу України передбачено до 10 років позбавлення волі.

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси