Внутрішня безпека Держприкордонслужби затримала хабарника, який зголосився сприяти контрабанді гербіцидів у Молдову

НАЗАД
13 липня 2021 13:13

На Вінниччині викрили інспектора, який за хабар зголосився посприяти незаконному переміщенню товарів через кордон.

Корупціонера затримали у селі Миронівка Могилів-Подільського району під час отримання ним неправомірної вигоди у розмірі 14 500 гривень. За ці кошти військовослужбовець відділення інспекторів прикордонної служби «Цекинівка» мав посприяти незаконному переміщенню до Республіки Молдова гербіцидів.

Протизаконні наміри інспектора викрито спільною міжвідомчою групою у складі співробітників відділу внутрішньої та власної безпеки Держприкордонслужби України, оперативного управління ДБР та слідчих ТУ ДБР у м. Хмельницький, під процесуальним керівництвом Вінницької спеціалізованої прокуратури у військовій та оборонній сфері Центрального регіону України.

Затриманому військовослужбовцю повідомлено про підозру у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч. 3 ст. 368 КК України «Прийняття пропозиції, обіцянки або одержання неправомірної вигоди службовою особою». Санкція статті передбачає позбавлення волі до десяти років з позбавленням права обіймати певні посади чи займатися певною діяльністю на строк до трьох років з конфіскацією майна.

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси