Військовослужбовці, які несуть службу в зоні ООС, взяли участь у зимовому турнірі з плавання

НАЗАД
02 лютого 2022 09:39

Днями серед підрозділів Маріупольского гарнізону, що виконують завдання в зоні ООС, відбувся традиційний зимовий турнір з плавання, присвячений Дню пам’яті Героїв Крут.

До участі долучилися команди Донецького прикордонного загону, Маріупольського загону Морської охорони, полку «Азов» та Національної гвардії.

23 учасники індивідуальних запливів змагалися на швидкість на 50-метровій дистанції. А командний турнір відбувався у вигляді естафети 4 по 25.

Серед 7 команд-учасниць моряки-прикордонники Маріупольского загону Морської охорони зайняли перше місце в командній естафеті. А в індивідуальних першостях, як і торік, перемогу здобув наш побратим штаб-старшина Вадим Коцар, подолавши пів сотні метрів вільним стилем за 27,22 секунди.

«Я не очікував на перемогу вдруге, але щиро радію, що зумів повторити приємний досвід. Хоч маю щільний графік служби, але 15 років підтримую навики та вміння, займаючись плаванням, тож і почуваюся у воді, як бойовий дельфін», - віджартувався скромний переможець.

Старшина ІІ статті Данило Шабан на службі зовсім недавно, щойно заприсягнувшись вірно і гідно служити українському народові, вже сьогодні представляв загін на змаганнях та посів призове друге місце.

«Мені приємно, що я брав участь у таких змаганнях, отримав певний досвід та нові знайомства. Сподіваюся, що наступного року ми з Вадимом розділимо першість на двох», - озвучив свої враження та амбітні плани Данило.

Вітаємо переможців! Віримо в кожного! Слава Україні!

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси