Викрадений Mercedes та шахрая затримано на кордоні

НАЗАД
12 липня 2018 09:42

Держприкордонслужба у щоденній діяльності використовує міжнародну базу даних Інтерполу, що дозволяє виявляти міжнародних злочинців, шахраїв, викрадені автомобілі та власників фальшивих документів.

Зокрема, сьогодні вночі у міжнародному пункті контролю для залізничного сполучення «Конотоп» прикордонники Сумського загону під час оформлення пасажирів поїзда «Москва-Хмельницький» виявили 44-річного громадянина Білорусі, відносно якого спрацювала база даних Інтерполу. За попередніми даними встановлено, що згідно з обліками Генерального секретаріату Інтерполу, даний громадянин значиться у міжнародному розшуку з метою арешту та подальшої екстрадиції до Німеччини для притягнення до кримінальної відповідальності за шахрайство.

Крім того, прикордонники Могилів-Подільського загону виявили «Mercedes» 2008 року випуску, що був викрадений на території України. Автомобілем польської реєстрації громадянин України прямував до Молдови через пункт пропуску «Могилів-Подільський».

Наразі правопорушника та іномарку передано співробітникам Національної поліції. За даними фактами поінформовано чергового Укрбюро Інтерполу в м. Київ.

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси