(ВІДЕО) Вантажівку з майже 6,5 тоннами вершкового масла затримали біля кордону на Харківщині

НАЗАД
08 листопада 2017 14:30

Сьогодні прикордонники відділу «Вовчанськ» Харківського загону спільно із співробітниками СБУ затримали товари народного споживання.

Сьогодні прикордонники відділу «Вовчанськ» Харківського загону спільно із співробітниками СБУ затримали товари народного споживання. Інформацію про можливе переміщення товару через кордон було отримано від співробітників військової контррозвідки СБУ.

Під час спільного патрулювання напрямку можливого порушення кордону, на напрямку населених пунктів Охримівка (Україна)-Красне (РФ), правоохоронці виявили два автомобілі «Урал» і «УАЗ». Під час огляду вантажного транспортного засобу в його кузові було виявлено близько 6,5 тонн вершкового масла. У кузові ж «УАЗу» містились дерев’яні палети, за допомогою яких правопорушники, скоріш за все, планували перемістити товар через інженерні споруди на лінії кордону до Російської Федерації.

Наразі здійснюються заходи щодо встановлення власника товару. Співробітниками фіскальної служби складено протокол про порушення митних правил. Товар та автівку вилучено встановленим порядком.

Сума їх оцінки буде встановлено додатково.

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси