(ВІДЕО) В районі АТО в автівці виявили символіку «ДНР», жетон «Востока» та списки терористів

НАЗАД
11 сiчня 2018 16:03

Сьогодні, на контрольному посту «Березове», що на лінії розмежування в районі проведення АТО, прикордонники Донецького загону виявили в одній з автівок речі та предмети, які мають відношення до НЗФ.

Сьогодні, на контрольному посту «Березове», що на лінії розмежування в районі проведення АТО, прикордонники Донецького загону виявили в одній з автівок речі та предмети, які мають відношення до незаконних збройних формувань.

Автомобілем «Чері» керувала жінка. Вона прямувала з Макіївки, що на цей час знаходиться на тимчасово неконтрольованій території, до Волновахи. Під час оформлення співробітники Держприкордонслужби ініціювали проведення поглибленого огляду спільно з представниками фіскальної служби. Як результат, в багажнику транспортного засобу було знайдено символіку так званої «ДНР», номерний жетон батальйону «Восток», 5 набоїв «Флобера» та список «військовослужбовців ДНР» із розмірами одягу, позивними і антропометричними даними. Варто сказати, що жетон «Востока» знаходився в коробці з кремом.

Як пояснила жінка оперативним співробітникам прикордонного відомства, речі їй, начебто, не належать, оскільки деякий час назад купила цю автівку, а знайдені предмети з того часу знаходилися в транспортному засобі.

По цьому факту негайно поінформовано Службу безпеки України, Національну поліцію та Штаб АТО. Наразі тривають подальші перевірочні заходи.

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси