(ВІДЕО) На Закарпатті та Буковині виявлено понад 60 ящиків сигарет

НАЗАД
27 лютого 2018 09:22

Учора ввечері на Закарпатті прикордонники відділу «Велика Паладь» Мукачівського загону запобігли спробі незаконного переміщення до Угорщини великої партії тютюнових виробів.

Учора ввечері на Закарпатті прикордонники відділу «Велика Паладь» Мукачівського загону запобігли спробі незаконного переміщення до Угорщини великої партії тютюнових виробів.

Інформацію про ймовірну контрабанду сигарет прикордонникам повідомив місцевий житель. Під час перевірки цієї інформації прикордонним нарядом виявлено поблизу держрубежу групу осіб, які несли пакунки з сигаретами.  Прикордонники почали переслідування правопорушників, під час якого було здійснено два попереджувальних постріли вгору. Однак, скориставшись темною порою доби, особи вдались до втечі.

Поблизу кордону контрабандисти покинули 48 ящиків сигарет обмотаних у чорний поліетилен. Також прикордонники виявили спеціальну дерев’яну кладку для подолання контрольно-слідової смуги.

Пакунки, в яких знаходилось понад 24 тисячі пачок сигарет різних марок, доставили до відділу прикордонної служби «Велика Паладь». Наразі проводяться заходи з встановлення кола осіб, причетних до протиправної діяльності.

А на Буковині прикордонники Чернівецького загону виявили правопорушення за 300 метрів від кордону з Румунією. Зокрема військовослужбовці відділу «Селятин» помітили пролаз у загороджувальному паркані та доріжку слідів, яка вела у бік кордону. Відразу було проінформовано румунських колег, які за кілька десятків метрів від кордону знайшли 15 пакунків з сигаретами. Наразі по обидва боки кордону тривають спільні пошуки причетних до даного правопорушення.

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси