(ВІДЕО) Двічі за добу громадянка намагалась провести наркотики через адмінмежу з окупованим Кримом

НАЗАД
27 сiчня 2018 11:38

До контрольного пункту в’їзду-виїзду «Чаплинка» на автомобілі «Форд» прибула 40-річна громадянка України, мешканка Нової Каховки, яка прямувала до Сімферополя. За результати огляду її речей прикордонники спільно з представниками ДФС виявили два згортки з

Прикордонники Херсонського загону продовжують активні заходи щодо протидії незаконному переміщенню наркотичних засобів.

Так, учора до контрольного пункту в’їзду-виїзду «Чаплинка» на автомобілі «Форд» прибула 40-річна громадянка України, мешканка Нової Каховки, яка прямувала до  Сімферополя. Під час огляду транспортного засобу жінка почала явно нервувати, чим привернула увагу військовослужбовців. За результати огляду її особистих речей прикордонники спільно з представниками ДФС виявили два згортки з марихуаною. Після цього її разом із знахідкою прикордонники передали представникам правоохоронних органів.

А сьогодні вночі, ця ж громадянка знову  прибула до адмінмежі тільки вже до контрольного пункту «Каланчак». У ході перевірки автівки до якої був залучений службовий собака прикордонники спільно з представниками митниці знову знайшли наркотичні засоби. Цього разу пакунки з зіллям та невідомою речовиною знаходились у пачці з-під сигарет.

По даному факту повідомлено про виявлення ознак кримінального правопорушення передбаченого ст.309 ККУ «Незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення чи пересилання наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів без мети збуту».

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси