(ВІДЕО) Вражаючий масштаб – затримання контрабандних підакцизів на кордоні!

НАЗАД
10 вересня 2020 12:06

Відправником продукції значилась фінська компанія, вантажівка прямувала до Києва.

Сьогодні зранку вантажівка марки VOLVO, білоруської реєстрації, прибула в пункт пропуску «Нові Яриловичі». Водій, громадянин Республіки Білорусь, спрямував транспортний засіб на смугу руху «червоний коридор». За інформацією у товаросупровідних документах він перевозив вантаж мінеральних добрив.

Відправником продукції значилась фінська компанія, вантажівка прямувала до Києва… Однак за результатами поглибленого огляду водієві довелося завершити маршрут на кордоні.

Спільна оглядова група прикордонників відділу прикордонної служби «Добрянка», офіцерів ПОРВ «Ріпки» та співробітників СБК Північної митниці виявила між мішками з мінеральним добривом близько 500 ящиків цигарок білоруського виробництва, з акцизом. Загалом з вантажівки дістали 250 тисяч пачок контрабандного тютюну марки «CREDO».

Виявлені контрабандні тютюнові вироби, вартість яких встановлюється, передали співробітникам фіскальної служби встановленим порядком.

Зауважимо, прикордонники прослідковують тенденцію до зростання кількості спроб незаконного переміщення об’ємних партій тютюну на українсько-білоруському кордоні та ведуть системну роботу з перекриття таких каналів.

Так, від серпня 2020 року тільки в пункті пропуску «Нові Яриловичі» прикордонники вже вшосте затримують масштабну тютюнову контрабанду, а загалом з початку року на Чернігівщині це вже 36 подібний випадок.

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси