(ВІДЕО) «Львів» - сучасний міжнародний пункт пропуску для повітряного сполучення

НАЗАД
09 вересня 2020 09:56

Міжнародний пункт пропуску для повітряного сполучення «Львів» розпочав свою роботу ще у квітні 1963 року. Прикордонний контроль здійснювало 4 осіб.

На сьогодні, у цьому пункті пропуску контрольно-пропускні операції здійснює позмінно близько 200 осіб. Пропускна спроможність пункту пропуску за добу сягає до 10 тисяч осіб та 70 повітряних суден.

З 2012 року прикордонники виконують свої функціональні обов’язки у новому сучасному терміналі аеропорту «Львів». Загалом з 2012 року прикордонниками Львівського загону оформлено близько 7,5 млн осіб та понад 77 тисяч повітряних суден.

Від початку цього року, з урахуванням карантинних обмежень, тут оформлено майже 470 тисяч осіб та 15 тисяч літаків, що в чотири рази менше ніж попереднього 2019-го.

Нині, через поширення гострої респіраторної хвороби COVID-19, українські прикордонники в пункті пропуску несуть службу з урахуванням протиепідемічних заходів, із використанням засобів індивідуального захисту.

Для зручності тих, хто подорожує, в місцях несення служби прикордонних нарядів та на інформаційних стендах розміщена інформація про правила перетинання кордону під час карантину, а також QR-коди для швидкого завантажування додатку «Дій вдома».

Під час планування подорожей за кордон Державна прикордонна служба рекомендує ретельно перевіряти актуальну інформацію про особливості перетинання державного кордону на офіційному вебсайті прикордонного відомства: https://dpsu.gov.ua, користуватися інтерактивною мапою світу, яку розміщено на сайті Міністерства закордонних справ України з актуальною інформацією про дозволи та обмеження в умовах пандемії: https://mfa.gov.ua/, а також сторінкою інформаційного партнера: https://visitukraine.today/

Обравши для перетинання державного кордону пункт пропуску «Львів» громадяни зможуть відчути високий рівень європейського сервісу та комфорту. Бажаємо приємної подорожі!

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси