Відбувся регіональний збір особового складу підрозділів адміністративно-юрисдикційної діяльності Південного регіонального управління

НАЗАД
19 грудня 2019 10:44

У період з 15 по 18 грудня в м. Херсон організовано семінар на тему «Провадження у справах про адміністративні правопорушення у міграційній сфері. Новели законодавства».

Захід проведено Адміністрацією Держприкордонслужби за підтримки Представництва Міжнародної організації з міграції в України (МОМ) в рамках реалізації фінансованого ЄС проєкту «Підтримання управління міграцією та притулком в Україні (IMMIS)» і присвячено Міжнародному дню міграції.

У ході заходу особовий склад зазначених підрозділів мав можливість ознайомитися із проведеною в рамках проєкту роботою щодо діджиталізації процесів адміністративного провадження у прикордонні, удосконалення законодавства у цій сфері, актуальних аспектів застосування прикордонниками заходів адміністративного примусу, у т.ч. із гарантуванням національних і культурологічних особливостей прав осіб, недопущення катування та іншого нелюдського поводження, а також деяких аспектів тримання затриманих осіб у розрізі практики ЄСПЛ.

Крім того, представниками громадської спілки «А21 Україна» проведено тренінг за програмою «Протидія торгівлі людьми», а представниками Адміністрації Держприкордонслужби та Окремого регіонального центру комплектування проведено профорієнтаційну роботу із студентами випускних курсів історико-юридичного факультету Херсонського національного університету щодо подальшого проходження служби у відповідних підрозділах Державної прикордонної служби України.

 

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси