Від групової зброї залежить успіх бою

НАЗАД
20 листопада 2020 14:35

У сучасному бою військовослужбовцю необхідно вміти вести вогонь з групової зброї як самостійно, так і в складі підрозділу, як вдень так і вночі, з різних положень.

Прикордонники Харківського загону протягом двох днів вдосконалювали навички теоретичного та практичного поводження з груповою зброєю.

Збори з обслугою групової зброї проходили на базі прикордонної комендатури швидкого реагування. В перший день зборів військовослужбовці здавали заліки зі знань тактико технічних характеристик та будови зброї. Після теорії прикордонники перейшли до відпрацювання практичних навичок володіння зброєю та відпрацювання вправ навчальних стрільб з кулемета, гранатомета та снайперської гвинтівки у різних умовах бою.

Основна мета зборів навчити рішучості  та вмінню швидко оцінювати обстановку і приймати правильні  рішення при виконанні спільних завдань, адже від злагодженість дій підрозділів залежить успіх бою.

Всі військовослужбовці показали добрі та відмінні результати. Наприкінці заходів керівник зборів побажав військовослужбовцям і надалі вдосконалювати та підтримувати навички володіння зброєю на високому рівні.

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси