Вічна пам'ять нашому побратиму!

НАЗАД
08 травня 2021 13:33

Сьогодні провели в останню путь заступника начальника відділу прикордонної служби «Маяки» з персоналу Білгород-Дністровського прикордонного загону майора Костянтина Коняєва.

Нагадаємо, офіцер трагічно загинув під час виконання завдань з охорони державного кордону України https://is.gd/CE1z9D.

На похованні разом з рідними та близькими загиблого офіцера також були присутні Голова Держприкордонслужби Сергій Дейнеко, колеги з регіонального управління і органу охорони кордону, в якому він проходив службу.

«До останньої миті свого життя Костянтин Володимирович залишався прикордонником. Я знаю, дуже важко підібрати слова, які могли б втішати… Не має слів, які можуть повернути справжнього офіцера, справжнього сина свого народу. Для нас, для всіх – це величезна втрата та біль. Світла пам'ять про нього завжди буде жити в наших серцях, а підтримка його родини та близьких – це буде справа честі кожного прикордонника. Для нас, ви будете завжди нашою прикордонною родиною. Дорогий наш побратим, спочивай з миром», - сказав Сергій Дейнеко.

Костянтин Коняєв до останньої миті свого життя з відповідальністю відносився і за життя підлеглих. Його рішення допомогло врятуватися іншим військовослужбовцям складу прикордонного наряду, які знаходилися з ним в човні. Йому було 32 роки і справі охорони кордону він присвятив більше 15 років свого життя. Був одружений, у нього залишилось двоє синів. Дружина Костянтина також прикордонниця. Він був справжнім офіцером, люблячим чоловіком та батьком.

Вічна пам'ять! Спочивай із миром!

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси