У Сумах виявили громадян Зімбабве та Нігерії – порушників міграційного законодавства

НАЗАД
02 грудня 2021 12:22

Днями спільна міжвідомча група, до складу якої увійшли оперативні співробітники прикордонного відомства та працівники міграційної служби, в м. Суми провели заходи з перевірки порядку дотримання іноземцями міграційного законодавства України.

Правоохоронці здійснили відповідні перевірки в закладах швидкого харчування, хостелах, базарах та гуртожитках деяких навчальних закладів.

У результаті спільних дій правоохоронці виявили двох іноземців-порушників з Зімбабве та Нігерії.

Громадянин Зімбабве після закінчення строку дії посвідки на тимчасове проживання в Україні не виїхав за межі території України. У відношенні нього правоохоронцями складено адміністративний протокол за ч. 1 ст. 203 КУпАП та накладено штраф у розмірі 3400 гривень. Крім цього, винесено рішення про заборону в’їзду на територію України строком на три роки.

Що стосується громадянина Нігерії, він не вжив у передбачені законом строки заходи з реєстрації іноземного громадянина на території України, якого він запросив до себе в гості. У відношенні чужоземця складено адміністративний протокол за ст. 205 КУпАП та накладено штраф у розмірі 340 гривень.

Зазначимо, що з початку року на ділянці відповідальності Сумського загону прикордонники спільно з представниками інших правоохоронних органів виявили більше 430 порушників українського законодавства у міграційній сфері та наклали штрафів на загальну суму понад 1 мільйон гривень.

Прикордонники Сумського загону спільно з іншими правоохоронними органами активно вживають системних заходів щодо дотримання іноземцями міграційного законодавства України.

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси