В «Шегинях» та в «Борисполі» прикордонники не пропустили двох порушників з підробленими паспортами

НАЗАД
23 червня 2017 10:00

Сьогодні вночі на кордоні з Польщею прикордонники затримали чоловіка, який намагався перетнути кордон з підробленим паспортним документом.

Сьогодні вночі на кордоні з Польщею прикордонники затримали чоловіка, який намагався перетнути кордон з підробленим паспортним документом.

В пункт пропуску «Шегині» для оформлення на вихід з України через піший перехід прибув чоловік середнього віку, який подав на прикордонний контроль паспорт громадянина Румунії. В ході перевірки зазначеного документа у інспектора прикордонної служби виникли сумніви щодо його справжності, тому прикордонники ініціювали проведення додаткового контролю. Досконало перевіривши паспортний документ, прикордонники з’ясували, що він є повністю підробленим. Наразі правоохоронці з’ясовують особу правопорушника та обставини справи.

Чоловіка затримано та складено документи справи про адміністративне правопорушення за спробу незаконного перетину державного кордону України, рішення прийматиме суд. Крім того, по факту виявлення ознак кримінального правопорушення за статтею 358 ККУ «Підроблення документів, печаток, штампів та бланків, їх збут, використання підроблених документів» прикордонники проінформували працівників Нацполіції України.

Ще один документ, що не належав особі, яка його пред`явила, виявили прикордонники у «Борисполі». Скористатись чужим паспортом намагався громадянин Ізраїлю.  Під час здійснення поглибленої перевірки документа прикордонники встановили, що паспорт, пред’явлений на лінії паспортного контролю, дійсно не належить особі, про що свідчили різні риси обличчя. Чоловік прямував рейсом «Тель-Авів– Київ».

Громадянина не пропущено через державний кордон України та повернуто зворотнім рейсом.

 

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси