В «Шегинях» прикордонники виявили африканку з підробленими італійськими документами

НАЗАД
26 липня 2021 11:15

Під час паспортного контролю в пункті пропуску «Шегині» у прикордонників Львівського загону виникли сумніви щодо приналежності документа одній із пасажирок автобуса.

28 річна жінка прямувала в країни ЄС автобусом «Запоріжжя – Свіноуйсьце». На контроль вона надала паспортний документ особи без громадянства Італії. Проте правоохоронці з’ясували, що документ не належить жінці та є підробленим. Крім того, у неї була італійська посвідка на постійне місце проживання, яка теж виявилася підробленою.

Іноземці нічого не залишалося, як зізнатися, що вона є громадянкою Республіки Гана. В Україну вона прибула навесні цього року через пункт пропуску «Бориспіль».

Порушницю державного кордону доставили до прикордонного підрозділу для з’ясування усіх обставин правопорушення та притягнення до адміністративної відповідальності за ст. 204-1 КУпАП «Незаконне перетинання або спроба незаконного перетинання кордону України». Крім того, в діях жінки вбачаються ознаки кримінального правопорушення, передбаченого ст. 358 ККУ «Підроблення документів, печаток, штампів та бланків, збут чи використання підроблених документів, печаток, штампів».

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси