В результаті ефективної співпраці прикордонники України та Молдови затримали сутенера, якого розшукували молдовські правоохоронці

НАЗАД
06 червня 2018 13:46

30-річний чоловік майже 5 років переховувався від кримінальної відповідальності. Виявили його в Україні, в одному з населених пунктів Білгород-Дністровського району.

Оперативні підрозділи Держприкордонслужби України ефективно співпрацюють зі своїми колегами з Прикордонної поліції Республіки Молдова.  В результаті взаємодії правоохоронців двох країн співробітникам  оперативного підрозділу Південного регіонального управління Держприкордонслужби України вдалося затримати громадянина Молдови, який протягом тривалого часу розшукувався на території сусідньої країни за сутенерство.

30-річний чоловік майже 5 років переховувався від кримінальної відповідальності. Виявили його в Україні, в одному з населених пунктів Білгород-Дністровського району Одеської області. На даний час він притягнутий до адміністративної відповідальності за порушення прикордонного режиму та правил перебування в Україні. Згодом в пункті пропуску «Паланка» прикордонники України передали затриманого молдованина співробітникам Прикордонної поліції Республіки Молдови.

Нагадаємо, що наприкінці травня завдяки співпраці українських та молдовських прикордонників було ліквідовано канал незаконного переправлення осіб через державний кордон із України в Молдову.

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси