В районі операції Об’єднаних сил прикордонники затримали «Газель» з контрафактними сигаретами на суму 300 тисяч гривень

НАЗАД
20 жовтня 2018 11:44

У ході реалізації оперативної інформації спільна міжвідомча група з прикордонників та співробітників СБУ затримала громадянина України. Молодик на автомобілі «Газель» перевозив контрафактну продукцію від лінії зіткнення в тилові райони Донеччини.

На виконання розпорядження командувача Об’єднаних сил щодо посилення боротьби та повного припинення контрабандного переміщення товарів в районі операції Об’єднаних сил, оперативні підрозділи Донецько-Луганського регіонального управління Держприкордонслужби України продовжують збір фактичних даних про протиправну діяльність в контрольованих районах вздовж лінії розмежування з метою припинення таких правопорушень.

Зокрема, сьогодні близько 3 години ночі, реалізуючи оперативну інформацію, спільною міжвідомчою групою у складі прикордонників та співробітників СБУ, що спільно діють у складі  Об’єднаних сил, на трасі Новгородське – Торецьк поблизу лінії зіткнення затримано автомобіль «Газель». Керував автівкою 19-річний мешканець м. Торецьк. Під час огляду транспортного засобу в салоні авто правоохоронці виявили 15 ящиків цигарок різних марок без акцизу. Тютюнові вироби, ймовірно, дуже низької якості та скоріш за все виготовлені кустарним способом на тимчасово окупованій території України. Попередня вартість 7,5 тисяч пачок курива становить близько 300 тисяч гривень.

До Бахмутського відділу Національної поліції направлено повідомлення про виявлення кримінального правопорушення за ст. 204 КК України «Незаконне виготовлення, зберігання, збут або транспортування з метою збуту підакцизних товарів». Наразі тривають слідчо-оперативні заходи щодо встановлення місць накопичення контрафакту та всього кола осіб, причетних до цього кримінального правопорушення.

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси