В підрозділах Морської охорони відбулися урочистості з приведення до Військової присяги молодого поповнення

НАЗАД
22 квiтня 2021 16:09

13 новоспечених морських прикордонників перед строєм своїх товаришів присягнули на вірність України.

4 дівчат і 9 хлопців змінили цивільне життя на військовий однострій і морську романтику служби. У кожного своя історія і досвід, але віднині – спільна престижна професія – прикордонник.

Ілля поповнив родину моряків-прикордонників Маріупольського загону Морської охорони після закінчення Маріупольського морського ліцею. Народжений в приморському місті, хлопець з дитинства цікавився морем, кораблями, мріяв про далекі рейси. «Сьогодні, коли рідне місто, рідна країна у небезпеці, я можу і хочу бути корисним у справі надійного захисту морських кордонів України, тому свідомо вступаю на службу», - каже юнак. А згодом планую отримати вищу освіту і стати справжнім морським офіцером-прикордонником».

Наталя наважилася на військову службу в Ізмаїльському загоні, адже її чоловік понад 10 років служить в Морській охороні. Бажання бути поруч у скруті і в радості, як обіцяла, небайдужість до майбутнього доньки, прагнення захистити свою родину і свою країну – стали головними мотиваторами радикальних змін у житті.

В Одеському загоні Морської охорони серед фахівців зв’язку та тилового забезпечення також на службу призваний лікар невідкладних станів. Владислав розпочинає службу у спеціальному підрозділі, де його досвід п’ятирічної роботи в складі бригад швидкої допомоги надзвичайно актуальний. А вища медична освіта відкриває перед ним перспективи отримання офіцерського звання.

Командування загонів Морської охорони традиційно привітало новоспечених морських прикордонників із початком служби, а підрозділи з новим поповненням.

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси