В Одеському порту виявлено контейнер з незадекларованими пиломатеріалами

НАЗАД
08 серпня 2018 15:16

У рамках заходів з протидії незаконному експорту лісу через порти Одеського регіону, співробітники Держприкордонслужби України звернули увагу на одну із фірм, яка здійснює експорт необроблених лісоматеріалів.

У рамках заходів з протидії незаконному експорту лісу через порти Одеського регіону, співробітники оперативного підрозділу Південного регіонального управління Держприкордонслужби України звернули увагу на одну із фірм, яка здійснює експорт необроблених лісоматеріалів.

У ході огляду одного з контейнерів з вантажем «Лісоматеріали розпиляні уздовж, пиломатеріали необрізні», які належать даній фірмі і подані до митного оформлення на експорт, оперативники Південного регіонального управління прикордонного відомства спільно з представниками управління захисту економіки МВС та Державної фіскальної служби виявили невідповідність вантажу заявленому в поданих документах.

На даний час працівниками фіскальної служби складено акт огляду та протокол за недекларування товарів, що передбачає накладення штрафу в розмірі 100% вартості цих товарів з їх конфіскацією.

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси