В Одесі прикордонники спільно з міграційною службою виявили 20 громадян В’єтнаму, що порушили правила перебування в Україні

НАЗАД
26 вересня 2018 09:06

У результаті проведення спільних заходів за двома адресами м. Одеса виявлено групу осіб вихідців з В’єтнаму. Більшість іноземців не мали при собі документів, що посвідчують особу.

Учора оперативними співробітниками Південного регіонального управління Держприкордонслужби із залученням спецпідрозділу Одеського прикордонного загону, спільно з представниками УДМСУ, УБЗПТЛ та СБУ в Одеській області проведено заходи по відпрацюванню місць компактного перебування іноземців щодо дотримання ними міграційного законодавства.

У результаті проведення спільних заходів за двома адресами  м. Одеса виявлено групу осіб вихідців з В’єтнаму. Більшість іноземців не мали при собі документи, що  посвідчують особу.

В подальшому 20 осіб було притягнуто до адміністративної відповідальності за порушення правил перебування іноземців на території України, передбачені ч.1 ст.203 КУпАП. На правопорушників накладено штрафи та винесено постанови про добровільне залишення території України протягом однієї доби.

Прикордонники Одеського загону протягом місяця виявили та притягнули до відповідальності 55 громадян, вихідців з різних країн міграційного ризику, зокрема В’єтнаму, Китаю, Сирії, Нігерії, Камеруну, Сенегалу, Кот-д’Івуару, Азербайджану та Афганістану.

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси