В двох автівках виявили невідповідність та знищення ідентифікаційних номерів

НАЗАД
07 липня 2018 11:12

На кордоні з Білоруссю та Молдовою співробітники Держприкордонслужби виявили дві автівки ідентифікаційні номери яких мали невідповідність або були знищені.

Один з транспортних засобів спинили учора ввечері на українсько-білоруському кордоні прикордонники Житомирського загону. Номер кузова автівки не відповідав записам в реєстраційних документах. Автомобілем «Форд Мондео» мав намір в’їхати в Україну через пункт пропуску «Вільча» 54-річний громадянин Республіки Білорусь. За даним фактом іноземного громадянина притягнуто до відповідальності за порушення ст. 121-1 КУпАП «Експлуатація водіями транспортних засобів, ідентифікаційні номери складових частин яких не відповідають записам у реєстраційних документах», автомобіль передано представникам Національної поліції.

Іншу іномарку виявили прикордонники Могилів-Подільського загону. Під час оформлення автомобіля «Фольксваген» литовської реєстрації, яким керував наш співвітчизник, виявлено ознаки знищення ідентифікаційного номеру кузова. Наразі транспортний засіб передано співробітникам поліції та направлено повідомлення про виявлення ознак кримінального правопорушення, передбаченого ст. 290 КК України «Знищення, підробка або заміна номерів вузлів та агрегатів транспортного засобу».

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси