В Державній прикордонній службі зафіксовано 28 випадків захворювання на COVID-19

НАЗАД
14 травня 2020 12:33

Станом на 14 травня у результаті тестування військовослужбовців та працівників Державної прикордонної служби України на COVID-19 зафіксовано 28 позитивних ПЛР-тестів.

Учора за результатом проведеного тесту підтверджено захворювання іще одного військовослужбовця в Одеському регіоні, який наразі перебуває на стаціонарному лікуванні у медичному закладі відомства.

Також зазначимо, що учора в одному із прикордонних підрозділів Одеського регіону, у зв’язку з поширенням коронавірусної інфекції, медичні працівники провели забір матеріалів та масово протестували військовослужбовців за допомогою ПЛР-діагностики. Результати тестів очікуються.

Із загальної кількості військовослужбовців та працівників Держприкордонслужби, які отримали лабораторне підтвердження захворювання на коронавірус, одужало п’ятеро, ще 23 особи наразі лікуються.

Під контролем медиків продовжують перебуваюти близько 200 прикордонників, які контактували з хворими. Вони знаходяться на самоізоляції, а також деякі ізольовані в підрозділах та обсерваторах.

Підрозділи охорони здоров’я Держприкордонслужби постійно контролюють процес лікування хворих, визначають коло контактних осіб, відслідковують стан їх самопочуття, за необхідності забезпечують проведення експрес-тестів чи ПЛР-діагностики на наявність захворювання.

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси