В Черкасах завершилося навчання для спецпризначенців

НАЗАД
11 жовтня 2021 11:21

На базі Головного центру підготовки особового складу Держприкордонслужби імені генерал-майора Ігоря Момота завершилася підготовка військовослужбовців відділів прикордонної служби типу «С».

Участь у тритижневому курсі підготовки взяли прикордонники з Чернівецького, Мукачівського, Чопського, Львівського та Сумського прикордонних загонів. Вони були відібрані за результатами перевірки фізичної витривалості й стресостійкості.

За період навчання прикордонники набули фахових навичок та отримали спеціальні знання, які неодмінно знадобляться їм для якісної протидії незаконній діяльності на державному кордоні. Понад 25 прикордонників підвищили власний рівень професійної підготовки, відпрацювавши вправи з тактико-спеціальної, спеціальної вогневої, фізичної підготовки та тактичної медицини.

Моделюючи різни ситуації та сценарії, прикордонники відточували навички виконання спецзаходів з фізичного затримання осіб в приміщеннях та на місцевості. Також військовослужбовці підвищили свій рівень компетентності з питань домедичної допомоги в умовах бойової обстановки. Спецпризначенці навчилися надавати допомогу в секторі укриття, при цьому особливу увагу звертали на відпрацювання алгоритму MARCH.

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси