(ВІДЕО) У «Борисполі» виявили 4 партії товарів протиепідеміологічного призначення, які планували відправити з України

НАЗАД
13 березня 2020 13:19

Сьогодні, 13 березня, співробітники Держприкордонслужби в одному із терміналів аеропорту «Бориспіль» виявили товари протиепідеміологічного призначення. Вони були підготовлені для відправки за межі України.

Разом з представниками Національної поліції наразі триває подальша перевірка та встановлюються обставини можливого правопорушення.

Варто зазначити, зважаючи на ситуацію щодо недопущення поширення коронавірусу та прийнятого на засіданні КМУ рішення про обмеження експорту товарів протиепідеміологічного призначення, задля забезпечення необхідними засобами захисту населення, оперативні співробітники відомства проводили посилені заходи з перевірки.

Зокрема, вони отримали інформацію про можливе вивезення медичних масок через вантажний термінал аеропорту «Бориспiль». Під час подальшої перевірки було виявлено 2 партії товарів, серед яких знаходилися медичні маски та респіратори, які мали експортувати рейсами «Київ-Доха-Пудун (Китай)» та «Київ-Рим». Загалом до вивезення підготували більше 1,5 тонни вантажу.

Про знахідки прикордонники відразу повідомили та викликали на місце співробітників поліції, аби правоохоронці провели подальшу перевірку та прийняли відповідні рішення.

Однак невдовзі прикордонники зафіксували ще 2 партії медичних масок вагою близько 1 тонни, які надійшли в термінал для відправки у Францію.

Окремо нагадаємо, нещодавно на кордоні з Польщею військовослужбовці Львівського загону виявили понад 10 тисяч захисних медичних масок. А раніше через Закарпаття в Румунію порушники планували перемістити 3650 масок.

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси