В Азовському та Чорному морях знову затримали браконьєрів

НАЗАД
19 квiтня 2013 11:02

 

Учора прикордонники відділу «Маріуполь» Донецького загону затримали 2  громадян України, які рибалили в Азовському морі.  

 

Учора прикордонники відділу «Маріуполь» Донецького загону затримали 2  громадян України, які рибалили в Азовському морі. Чоловіки не мали документів на дозвіл вилову риби. У маломірному човні, на якому вони прибули, правоохоронці виявили 400 кілограмів риби бичка.

Ще одного нашого співвітчизника  затримали також учора прикордонники Сімферопольського загону. Чоловік, не маючи на це законних підстав, рибалив у Чорному морі неподалік села Стерегуще. Під час затримання «рибак» намагався зникнути, викинувши при цьому мішок,   однак був затриманий правоохоронцями. В мішку знаходилося три осетри, загальною вагою 12 кілограмів. Попередня сума нанесеного збитку державі склала  близько 300 тисяч гривень.

Як уже повідомлялося, із настанням весни  та початком нересту риби співробітники Держприкордонслужби спільно з працівниками МВС та рибоохорони активно запобігають таким правопорушникам.  Так, з початку року тільки прикордонниками Азово-Чорноморського регіонального управління у взаємодії з правоохоронними органами  було вилучено понад дві тонни морепродуктів, а сума завданого державі збитку склала понад 1,3 мільйона гривень.

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси