В аеропорту «Одеса» прикордонники виявили громадянина Ірану з чужими італійськими документами

НАЗАД
13 липня 2021 11:40

Учора прикордонники Одеського загону в міжнародному аеропорту «Одеса» виявили іноземця з чужим паспортом та підробленою ID-карткою.

Громадянин Ірану, який прямував рейсом зі Стамбула, на прикордонний контроль надав закордонний паспорт громадянина Італії. Під час проведення ідентифікації прикордонники помітили, що наданий іноземцем документ йому не належить.

Як виявилося згодом, 32-річний чоловік надав для перевірки чужий закордонний паспорт, виданий на ім’я старшого за нього на 3 роки громадянина Італії.

Чоловік розповів, що мав намір декілька днів погостювати в Україні, а потім потрапити до Німеччини. Крім того, у нього з собою також була підроблена ID-картка громадянина Італії з чужими установчими даними.

Під час бесіди з охоронцями кордону іноземець зізнався, що паспорт громадянина Італії, а також підроблену ID-картку, він придбав у Стамбулі за 4000 євро. Згодом, в особистих речах чоловіка правоохоронці виявили його справжній закордонний паспорт громадянина Ірану, який він умисно пошкодив перед посадкою у літак.

Прикордонники чужий паспорт та підроблену ID-картку вилучили, іноземцю на 3 роки заборонили в’їзд в Україну та повернули його зворотним рейсом до Туреччини.

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси